Don't say you miss me, when it's your fault i'm goneYOUR CHOICE, BABY22 juli - ett år sidenEn minnesdag. Tanker går til pårørende, ofrene og de etterlatte etter hendelsen 22 juli 2011.  


when boys..Baksnakk, mobbing og uthengning

Dette er ett tema som 99% av alle jenter og gutter har opplevd. Jeg snakker selv av erfaring, hvor jeg ikke var den best likte jenta på barneskolen og ungdomsskolen. Hvorfor blir noen valgt ut til å være ett offer for andre? Er det min feil att jeg er jeg? Blir dem som mobber andre mer lykkelige og får dem en bedre dag ved å trøkke andre ned i grusen? Jeg blir så sinna. Alle mennesker er mennesker, uansett hvordan dem ser ut, om dem er tykk eller tynn, lav eller høy, har en funksjonshemmning, er hvit eller mørk, går med sminke eller ikke, har kort eller langt hår, små eller store pupper, muskler eller ikke. Uansett hvordan man er som menneske, så er man ett menneske. Ingen har rett eller grunn for å mobbe noen, eller å henge ut folk på en negativ måte. Man kan finne feil hos mange personer, men betyr det att man skal gi denne personen en jævlig dag, hver dag? Om man evnt. mener noe negativt om en person, hold det heller inni deg. Eller, LA VÆRE å tenke noe negativt, prøv heller å finne det positive hos ett menneske. Hvorfor skal alle kommentere det negative til en person? Hvorfor ikke heller si noe av det positive? Hvorfor ikke gjøre dagen til ett menneske bedre, ved å komme med en fin kommentar ( som du selvsagt må mene). 

I mange jentegjenger ( og guttegjenger) oppstår det ofte baksnakk. Uansett så er det noen som må komme med noe, bak den andres rygg. Hvorfor bryke tid på å bruke jentekvelden på å snakke dritt om den som ikke er der? Hvorfor ikke snakke om hvor fint vennskapet er til alle sammen, og ha det hyggelig? Hvorfor er alltid andre mennesker på en negativ måte ett tema? Om det er kjendiser, andre bloggere, venninner, kamerater, bekjente.  Kjendiser, bloggere er blir ofte uthengt. Er det noe dem sier, eller skriver som kan virke ''feil'' for andre, så blir man med en gang uthengt og snakka om. Hvorfor? Hvorfor kan ikke folk skrive det dem vil? Så lenge det ikke er noe ufint? Og om man er så heldig og legger ut ett bilde sminkeløs, eller når man er syk, eller you name it, så blir det med engang postet rundt av andre mennesker. Er det fordi man er så sykelig sjalu, for att den personen egentlig er så pen? Eller er det for å få en bedre selvfølelse? Jeg kan med hånden på hjertet si, att jeg aldri har, eller aldri vil legge ut bilder av andre, fordi dem er så ''stygge'' ellernoe sånt. For det har jeg INGEN behov for. Jeg syns alle mennesker er gode og fine på hver sin måte. Det finnes feil i alle, men ikke feil som man trenger å snakke stygt om. Jeg er så lei av alt som heter baksnakk, mobbing og uthengning. Skulle ønske dette kunne blitt utryddet, MEN, desverre. Hver eneste dag opplever barn og unge, til og med voksne mobbing og baksnakk på skole, i vennegjengen og på jobb. Jeg ville gjort så mye for att dette skulle stoppe, for jeg vet hvordan det er å være den som ikke har det greit. 

Nå har jeg det helt fint, etter ungdomsskolen ble alt helt nytt, og det er jeg glad for. Men på andres vegne, som blir mobbet hver dag av ufyselige kalde mennesker, skulle jeg så ønske det gikk ann å få fengsel eller annen straff for mobbing. Mobbing kan føre til så mye, ja. Du kan rett og slett ta livet av ett menneske, uten å røre dem. Du kan ta livet av ett menneske med bare ord. Kalde, vonde ord som går rett inn i minnet ditt. Fengselsstraff burde hver enkelt mobber fått. Virkelig.

Mobbing kan være så mye, det er ikke bare vonde ord som kalles mobbing.  Flere ting spiller inn, som f.eks å bli kalt stygge ting, bli dyttet og trakassert, å bli anngrepet, å bli oversett og utestengt, tvunget til å gjøre ting man ikke vil, få sekken eller andre ting du eier kastet rundt, bli latterliggjort. Jeg syns det er så vondt og vite, att flere barn rundt omkring på skoler opplever slike hendelser, HVER DAG. Det er rett og slett kvalmt og vite, att ett eller flere mennesker kan være så onde.

 


Det beste i hele verden

Det beste i hele verden, er å ha en bedre halvdel. En som står deg nær, og som kjenner deg bedre enn du selv gjør.
Enperson som er hos deg i godt og vondt. Som virkelig viser deg hvor mye du betyr. Det beste i verden er å oppleve ekte, 
trygg, fantastisk,varm kjærlighet. Å ha en person rundt seg, som elsker deg mer enn noe annet i verden. Tanken på å ha 
en person du skal dele livet ditt med. Jeg ville aldri byttet dette ut mot noe. Jeg er så glad denne følelsen finnes hos meg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// weheartitKopiering av bilder, er det okey?

Bilder man poster på bloggen, og evnt andre steder på nettet, kan andre kopiere. Om det er fra blogg, weheartit eller google, kan det hende det er noen andre som har tatt eller laget bilde. Jeg har sikkert bilder på bloggen som andre har laget, ettersom jeg henter mye fra weheartit. Og, det er vel greit?  Og jeg syns heller det ikke gjør noe om noen ville brukt mine bilder jeg poster her på bloggen, så lenge ikke bloggadressen min blir fjernet fra bilde. Og vist det ikke er signert, vil jeg gjerne att dere skriver under hvor bilde kommer fra (vis dere har hentet det fra min blogg, og det er jeg som har tatt eller laget bilde) Det att noen f.eks kopierer bildene mine, betyr jo bare att dem liker det di ser. Og det skal man jo egentlig være stolt av! Så, jeg har ikke noe imot att noen andre tar minde bilder og bruker dem på bloggen, så lenge det står att det er JEG som har tatt bilde :-)

Hva mener dere om kopiering av bilder?

 OMG, give me word.

En ting jeg blir utrolig irritert over, er når ALLE andre må bry seg om noe som ikke anngår dem. Og nå dem f.eks kommentere ANONYMT på bloggen din med stygge kommentarer. Det er så ufattelig barnslig, og jeg blir så ''trøtt'' av det. Jeg bryr meg IKKE om det stygge folk evnt. skriver. Jeg kommenterte en videoblogg, hvor personen var litt ''fjortiss'', og jeg syns hun er søt ellers. SÅ hvorfor gjør seg til på video?  Og som kommentar tilbake, fra denne bloggerens elskere, fikk jeg; '' hvorfor kalle henne fjortis, har du sett deg selv? du er STYGG.''  HAHA, jeg må le. for hva er sammenligningen med fjortis, og stygg? For å si det sånn, jeg tar meg IKKE nær av sånne kommentarer, så vist noen vil bruke tid på å skrive shiit, så må dem bare det. Jeg leser det bare, og LER :-)
 

Det er så alt for mange bloggere som blir snakka dritt til, pga meningene sine. Man har lov å si HVA MAN VIL. så lenge man ikke skriver ting som virkelig sårer eller mobber.  Legger ut bilder av personer, bloggere som eksempler mot noe stygt, osv så kan si sine meninger, så lenge det er noe seriøst, og ikke bullshit. Jeg skjønner folk kan reagere. Men noen folk blir helt klikk for ingenting, og for ting som faktisk ikke er noe å bry seg om.  

Noen som kjenner seg igjen, eller som er enig i det jeg skriver?Say hello to goodbye.

 

‎.. I can't hate you
any longer
I know I'm going to miss you
I'll forget it and let it go.

Say hello to goodbye, cause it's gone forever
No more try, you and I
Not now, not ever
And I'll get by without you
I'm not going back again
I'm not going to lie to you
Cause, that was there and only then ..


Teksten er tatt utifra sangen Say hello to goodbye - ShontelleDen følelsen... Den følelsen av å bli brukt

Vel, tenkte å skrive ett innlegg om det å bli brukt.. Et tema som kanskje anngår mange jenter. Man kan bli brukt på mange måter. Det å bli brukt av en gutt er det sikkert mange som har opplevd. Ja, jeg også.. Det å bli brukt. Å bli utnyttet og trøkket på. Det du trodde var kjærlighet, men fra hans side bare var en flørt og veien til sex. Du forelsker deg kanskje, dere flørter, han gir deg forhåpninger, du tror det vil bli noe, noe mer enn et vennskap. kanskje ett forhold. Du blir med han hjem, ting blir mer og mer intimt, filmen dere skulle se ble plutselig glemt, dere finner hverandre, og det ender med sex. Når du drar, blir du fortalt att han liker noen andre, og dere to vil aldri bli noe mer.. Da kjenner man godt det stikker i hjertet. Følelsen av å ha blitt trøkka på. Man føler seg så utrolig liten. og det gjør så vondt. skjønner ikke hvordan noen kan gjøre sånt... I mitt  tilfelle var jeg 15-16 år. Jeg var ung... og han var mye eldre. Det er vel så lett for de, å lure en jente, spessielt når man er så ung og uerfaren..  Hvorfor ikke heller finne seg en hore, istedefor  å utnytte og bruke noen?  Sånne playere, som utnytter en, blir sammen med noen andre, og plutselig stikker igjen, og finner noen andre. fyfaen , brenn dere jæv*a playere..

Nå bryr jeg meg ikke lenger om fortiden, men glemmer det aldri. Men bryr meg ikke. Har funnet en godgutt jeg, vet han aldri vil såre meg.

 

Har du opplevd å bli brukt eller utnyttet?

 
 

 ANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits