Tirsdagskos

Idag jobbet jeg kun fra 16 -20. Fått inn masse interiør på jobb nå (europris) , så koste meg max på jobb idag ved å sette ut nye varer, hihi.
Når jeg kom hjem var alle stearinlysene tent, og tacoen sto for tur. Nå ser vi film. Viktig med litt hverdagskos <3 Ha en fin kveld, natt videre. Vi blogges.Follow me on Instagram.

Følg meg på instagram også. Her poster jeg daglig bilder, og det meste av interiør! Min instagram er: anneheelene. Blir glad om du vil følge meg <3 god natt, lesere.Mobilblogg: God helg!

Hei hei. Ville bare ønske dere en fin helg! Leiligheten er ryddet og vasket, og helgen kan bare komme. Helg og siste feriedager for min del. Denne sommeren har vært fantastisk, iallefall her på sørlandet. Kan virkelig ikke klage! I kveld har jeg spist hærlig skalldyrtallerken på fiskebrygga med mamma og pappa. Hærlig fredagskveld!Starter en ny uke med feber

Idag har jeg holdt sofaen. Er ikke noe i form, så best og holde seg i sofaen under pleddet. Jeg hater og være sjug, men av og til er det også litt greit, bli varta opp av kjæresten, få det som jeg vil, få middag i fanget og bare ligge hele dagen og gnu tv. Men, det beste er jo egentlig og være frisk, og være ute, trene og leve livet. Men, er ikke lett å unngå å bli syk. Nå satser jeg på å være på bedringens vei, føler meg bedre nå enn igår.  Og jeg som hadde planer om å virkelig starte ett nytt år denne uka, med fast trening og orden, men neida, blir liggende her. Menmen, så fort jeg er frisk, bærer det i treningsthigts og opp på mølla!Når jeg tok dette bilde var det strålende sol ute, og nydelig vær. Fikk faktisk en hærlig vårfølelse. Men, neida, den gleden skulle jeg ikke ha lenge, for idag når jeg sto opp, snødde det som bare det. Det er tydeligvis veldig vanskelig kjøreforhold her på sørlandet nå. F*en ta den snøen. Jeg er lei snø, allerede. Vil ha sol, vår og sommer. Klarer ikke vente til sommeren. 

Forresten, vis dere ser på bilde, ser dere att bilde virker klarere og finere enn bildene jeg har tatt for en tid tilbake? Jeg prøvde meg frem på forskjellige innstillinger, og med ekstra sollys, fikk jeg fine bilder. Syns nå jeg. Samme med bildene på innlegget under. Huff, det er ikke alltid lett med speilrefleks, haha. Er mange knapper og funksjoner, men med litt øvelse, finner man ut av nye ting.

Ønsker alle en fin mandag, og en ny uke!  Nytt år, nye muligheter.

Da var det ett nytt år. Ett nytt år, med nye muligheter. Dette året håper jeg kommer til å bli like bra som det forje. Forhåpentligvis enda bedre. 2012 har vært ett fint år. Det har igrunnen ikke skjedd så veldig mye spesielt, men året har vært fint fordet. Jeg fullførte siste år på videregående skole, og er ferdig utdannet interiørkonsulent. Det er vel det største høydepunktet. Jeg var så drittlei skole, og jeg er utrolig stolt over att jeg klarte og fullføre. Jeg hadde mye fravær, og var på nippen til å ikke bestå. Men, jeg ville bli ferdig, så jeg fullførte.  En annen fin ting, var att jeg og Dan Andrè flyttet inn i ny leilighet. En liten, koselig og fin leilighet på 70 kvadratmeter. Jeg er storfornøyd med å bo her, for her kan jeg innrede og gjøre akkurat som jeg vil( ikke helt riktig, kan ikke gjøre alt, for vi leier. men kan gjøre stortsett alt. Vi fikk lov å male kjøkkenet, så det skal vi gjøre til våren.) Vi kommer nok til å bo i denne leiligheten iallefall i ett år til. Har veldig lyst å kjøpe hus, men det haster jeg ikke med. Ellers har året gått til jobbing, kjærestekos, venninnekos og familiekos. 

 

Dette er hva jeg skal klare iløpet av 2013:

- Spare penger. Slutte å kjøpe alt av interiør jeg kommer over. Jeg må begynne å tenke at det går ann og spare penger, og kjøpe interiør av og til. Da blir det mye mer spennende og kjøpe noe nytt.

-  Begynne å trene. Ja , det er det mange som har som nyttårsforsett. Jeg trener av og til, men aldri regelmessig. Noe jeg skal begynne med. Jeg syns trening er gøy, men ikke før jeg har kommet meg på trening. Det å komme igang er vanskelig. Men jeg har mine mål, og skal prøve og oppnå dem iløpet av 2013. 

- Stå opp tidlig, ha gode rutiner. SPISE FROKOST. Bruke dagen fornuftig selv om jeg evnt. har fri fra jobb. Det å stå opp tidlig er svææært vanskelig, spesielt når jeg vet jeg har fri eller starter sent på jobb. Men når jeg har stått opp tidlig, så merker jeg etterpå hvor utrolig godt det er, og hvor mye man får gjort iløpet av dagen .

- Slutte å bry meg. Ja, ikke helt bokstavlig. Men jeg skal slutte å bry meg om mennesker som ikke fortjener det. Jeg er en veldig godhjerta person, som bryr meg alt for mye om personer som ikke fortjener det. Jeg hater og bli såra. Og det blir jeg nettopp av dette. Fordi jeg bryr meg om mennesker, støtter mennesker og hjelper mennesker som virkelig IKKE gir noe tilbake. Det verste er att jeg er så glad i disse menneskene, men de ser det ikke, og vil ikke gi det samme tilbake. De ser det kanskje, men de støtter aldri opp, jo mindre jeg skriver og bryr meg om dem. Jeg er en person som nesten aldri gir slipp på personer som ikke lenger er like nær meg, og derfor er det vanskelig for meg å la være og bry meg. Men jeg merker nå att jeg blir såret av det, derfor er dette ett av de nyttårsforsettene jeg vil klare. Jeg skal slutte å bry meg om dem som ikke gir noe tilbake. 

- Blogge oftere.

 


NYTT DESIGN BY CAMILLA REGINA

Min kjære lillesøster, Camilla Regina har fikst ett nytt og kjempefint design. Besøk bloggen hennes HER. Hun skriver om makeup, hair, beauty. Er storfornøyd med designet. Er mye gøyere og blogge når man har ett fint og ryddig design. Jeg har navnet mitt som header, og jeg syns det egentlig er fint. Jeg er ikke så fan av en bildeheader på min blogg. Folk har forskjellige meninger der, men jeg liker best skrift som header. Hva syns dere om mitt nye design?  


Det nye designet:  

 

Det gamle designet:


hurra for deg som fyller ditt år

Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere! Den 19. oktober for 22 årsiden kom verdens beste gutt til verden. Jeg er så utrolig glad for att du finnes, og jeg får nesten takke svigermor Ann-Kristin og svigerfar Trond for att de fikk denne gutten til verden. Gratulerer så mye med 22 års dagen, gutten min. Endelig kan du åpne gavene som du har stått å sett på i hele dag(igår). Jeg har nemmlig fått pakket inn gavene og nå står de i gangen. Og jeg tror Dan Andrè er litt pakkesyk, han sier han ikke ''bryr'' seg, men jeg kan se det på både annsiktet, kropsutrykk og oppførsel att han gleder seg til å åpne pakkene! Jeg må ærlig innrømme att han gleder meg til han skal åpne dem. Jeg er sånn, når jeg skal gi noen gaver så klarer jeg nesten ikke vente med å gi dem før den aktuelle dagen. Jeg blir glad av å se andre glade. Og jeg er nesten 100% sikker på att Dan Andrè blir kjempeglad for det han skal få! Han har mast om han ikke kan få gavene når klokken passerer 00.00. Haha, men jeg skal nok pine han litt lenger. Kanskje han skal få en av gavene. Hmmm. Kanskje :-) Han er akkurat som en unge. Men han er verdens skjønneste, og jeg skjønner ham! Nydeligste gutten i verden. Og jeg er så glad du er til. 

Du fortjener kun det beste i livet, kjæresten min. Og jeg er så utrolig stolt av å være jenta di. Livet hadde ikke vært det samme uten. Maange bursdagsklemmer fra meg. Jeg elsker deg! 

 heihei

Beklager lite blogging de siste dagene. Men har vært på en liten ''ferie'' i Tønsberg, hos familien til samboeren min. Vi dro på fredags kveld og kom hjem igårkveld. Har hatt det kjempekoselig. På lørdag feiret vi bursdag til Tia Cassandra (niesa til Dan Andrè) som fylte to år og bestefaren til Dan Andrè. Hadde det kjempekos, alltid koselig og være i Tønsberg. 
Idag har jeg jobbet fra 09.00 - 16.00. Og det samme skal jeg i morgen, så er det ENDELIG helg igjen.  Nå sitter jeg å ser på unge mødre, så skal vi snart spise pasta.
Årets første bad, cæsarsalat & kos.

Iiiih, årets første bad. IDAG. haha. Men fy så deilig det var. Var jo litt kaldt med engang, men deilig og kjøle seg ned!! I badevannet vi var i; Tjønna, blir vannet aldri ordentlig varmt, siden det er så sykt dypt. Dan andrè var pyse. Han kom seg ikke lenger ut enn å sette seg halvveis ned. Haha.

 


Når vi kom tilbake fra bading. Lagde vi hæærlig cæsarsalat.  

Dette trenger du:

Kyllingfilet
Bacon
Isbergsalat, ruccolasalat (og annen salat du måtte ønske) 
Løk
Krutonger (jeg kjøpte ferdig på meny, men kan også lage det selv)
Cæsardressing ( jeg kjøpte ferdigdressing på meny, men kan også lages selv)
Revet parmesanost (& fetaost om du ønsker)

Gjør slik: 

Stek kyllingfileèn.
Kutt opp salat og løk og dander det på en talerken. Legg også på krutonger.
Kutt opp kyllingfileèn i passende skiver. Og legg det oppå salaten. 
Stek bacon og legg på.  Hell så over dressing, og legg på revet parmesanost tilslutt.
Vips, så har du en hærlig, sunn og god salat klar til servering. 


   Sommerferie

Beklager lite blogging i det siste.. Har vært mye stress med flytting inn i den nye leiligheten, jobbing og att vi ikke fikk internett i den nye leiligheten før nå.. Skal jobbe i morgen, fredag og lørdag, hele dagen. Men lover å komme med innlegg. Er det noen ønsker for hva jeg skal blogge om fremmover? 

Forresten, ønsker alle en fin sommerferie! Jeg er så utrolig glad for å ha ferie nå, selv om jeg jobber. Men har jo fri innimellom, og det er så sykt deilig. Skolefri(foralltid), ny leilighet, sol, varme, venner, is og kjæresten.  diggdiggdigg!  Har igrunnen ingen planer i sommer, bare å chille i hjembyen, kanskje en tur til Tønsberg og kanskje en tur til Danmark. Men har ingen store planer og ingen reisemål. Hva med dere? Har du noen planer for sommerferien? Bestått. ENDELIG ferdig.Igår var det siste skoledag. siste skoledag på maaange år, iallefall for meg. Er så glad jeg besto dette året. Er så glad jeg er ferdig med skole. 14 år. 14 jævla år er endelig ferdig. Nå kan jeg puste lettet ut. Nå kan jeg endelig jobbe med det jeg ønsker aller mest; INTERIØR.Selv om jeg ikke er helt utannet ennå(pga att jeg mangler engelsk fra 2.klasse.. Dvs att jeg ikke får bevis ennå på att jeg er interiørkonsulent, før jeg tar opp engelsk. men engelsk suger. jeg kan ikke særlig mye..) Men hva har vel det å si. Det viktigste er jo hva jeg KAN innen interiør, og hvor flink jeg er. Jeg gleder meg til å søke jobb på alt av interiør - butikker osv. Endelig er drømmen min virkelig. Skolen er ferdig for godt, og jeg kan endelig jobbe fast med interiør. HURRA!!Tusen takk!

Ville bare si tusen takk for kjempehyggelige kommentarer på innlegget under!  Kjempehyggelig att så mange liker interiøret mitt, og leiligheten. Det gjør meg veldig glad, og det inspirerer meg når folk liker det, for da vet jeg att jeg kan det jeg holder på med!  Idag var jeg i leiligheten og skulle prøve og sette opp hyller ved sia veggen som skal være nattbord. Sånne små ikeahyller som bare skal henge på skrunene som man fester i veggen. Men neeeida. Det funket ikke. Det er gipsvegger i leiligheten, og da må man bruke noen spesielle skruer. og di funker ikke. Så må til med vinkler og diverse for å få det til å henge fast. Så, om ett par dager er vel soverommet nesten ferdig. Lover att det kommer bilder med EN gang alt er ferdig. Vil ikke vise dere halvferdige rom.  Ellers idag har jeg bare chilla og slappa av. Hva har dere gjort idag?''.. sånn går det når man er ung og dum..''

Nå har jeg besøk av Camillabestis og vi koser oss med smoothie og frukt/grønnsaks snacks! Mmm, hærlig ''middag''. Vi sitter å snakker og alt og koser oss. Vi var inne på ett tema, også kommer Camilla med ett fint sitat om seg selv: ''.. sånn går det når man dengang var ung og dum! og nå er jeg bare dum!'' haha, ho er så søt!  
 Cute.

Litt endringer

Nå har jeg gjort noen små endringer på designet. Har tatt vekk headeren, fått rundt profilbilde, og kategorier og arkiv står under hverandre, pluss att jeg har slettet endel av kategoriene, samlet det og gjort det mer oversiktlig. Håper dere liker det! STEM!

Stem på mitt bidrag HER. (så sant dere liker det, da. hehe) Søk bare etter Anne Helene, under galleri. På forhånd, takk  Rip kameraet mitt.

Åhh. her om dagen så ødelagg jeg kameraet mitt.. Eller, jeg mista det, så bøyde linsa jeg litt innover ( vanskelig å forklare ) 
så prøve jeg og dytte på det, også står det helt fast. får ikke kameraet på, for linsa går ikke ut.. Skal prøve og skru det opp
og fikse det, eller få de på expert til å gjøre noe. Så, blir lite bilder her nå.. Iallefall bilder jeg har tatt..  ååhh :((FREDAG

Det er Fredag. Jeg sitter på skolen og har matpause. Er ikke helt i form. Om 3 1/2 time er det helg. ENDELIG, sier jeg bare.
Endelig helg og frihelg fra jobb. DIGG. Etter skolen skal jeg og min kjære kose oss i Kristiansand, og kanskje på senteret.
Gleder meg virkelig til helg, nå. Skal kose meg max! Noen fler som gleder seg til helg?? 


FREDAG DEN 13.

Dette kan bli en spennende dag. Nok en dag, og nok en Fredag, og nok en Fredag den 13. Jeg bryr meg igrunnen ikke om det er den 10. 15. 30. eller 13. Hehe. er ikke så overtroisk av meg. Tror ikke det blir noe mer ulykker idag, enn det kan bli andre dager. Nå sitter jeg på skolen, skal jobbe med ''barnehage oppgaven'' idag og. Skal innrede oppholdsrommet og en vinterhage i barnehagen. Syns det er litt vanskelig , jeg. For å få alt av behovene, det praksise og helheten til å passe inn. yeyee. Får begynne og tegne litt nå. Senere skal jeg på jobb, fra 16-20.00. Og i morgen fra 09-18.00 Huh, spennende helg :)

Vi blogges!

 fin start på dagen, NOT

vekkeklokken ringte, slumret i over en time, sto opp , stelte meg, spiste god frokost som min kjære hadde laget, byttet veske for den andre hadde ikke plass til alt, og i all hast for å måtte gå til bussen, var det en ting som ikke ble med. dette merket jeg selvfølgelig ikke før jeg var på buss stoppet. skjønner du hva jeg glemte? LOMMEBOKA! så min kjære, som er så snill og følger meg til bussen, måtte løpe hjem (etter som jeg har høye sko på meg, og litt tungvint og løpe hjem, når det var 15min å gå) så nå sitter jeg her å venter, og bussen går 08.17. tok ett selvdigger bilde av meg mens jeg venter:1. skoledag etter påske..

Mareritt. Haha. Var faktisk ikke så ille å stå opp halv 7 idag, selv om jeg ikke sovnet før sånn halv ett. 
vil nok merke det litt senere, og i morgen tidlig. Nå har vi akkurat hatt en time gym, fra åtte til ni. Vi
spilte innebandy. Jeg elsker innebandy, det er den sporten jeg liker best, synd jeg ikke får gjort det 
så mye på fritiden..  

Omg.. Idag regner det noe så sykt her i Lillesand og Kr.sand.. Jeg regnet nesten vekk når jeg gikk
til bussen.. Fint det. Er det noe jeg hater, er det REGNVÆR! 

Nå skal vi begynne på en ny oppgave på skolen. Vi skal innrede en barnehage! Wiih, gleder meg 
faktisk litt til denne oppgaven! :-))

Ønsker alle en fin dag! Vi blogges! 
What do you want from me?

Hva ønsker du å lese her på bloggen? Trenger litt inspirasjon og hjelp av dere!! Kom med litt råd, nå ;-) Lengesiden

Heihei, er en stund siden nå. Håper alle har en fin påskeferie. I helgen som var jobbet jeg. Og har egentlig bare slappet av med kjæresten, venner og familie disse dagene. Igår var jeg på jobb. Skulle egentlig ha begynt kl 17. Men måtte komme kl 12 istedet, pga fult kaos.. haha. Folk er jo fullstendig gale. Skulle tro det var siste dagen i hele livet butikken hadde åpent. Jajaa. Var iallefall en stressende dag på jobb.  Har bare kost med hjemme idag, også var vi på middag og Mamma og Pappa. Resten av påsken går til familie og venner. Reiser heller ikke på fjellet, eller til utland denne påsken. :-)

Hvordan har din ferie vært så langt? Har du reist til fjellet, eller til utland, eller koser du de bare hjemme?  

GOD PÅSKE!

// bilde fra google sykedag og jobb

Føler meg ikke helt i form idag.. vondt i kroppen, er skikkelig sliten. Måtte ta meg fri fra skolen idag. Jeg hadde ett stort behov for å sove litt lenger også. Må på jobb kl fire idag. og i morgen fra 09 - 18.00. merker det blir tøft. For er virkelig ikke i toppform.. Nå er det jo påskeferie, og jeg skal kose meg max og bare slappe av med kjæresten og gode venninner. 
I morgen rett etter jobb, skal jeg og min kjære ta turen til en av mine bestevenninner sammen med flere venninner og kjærestene. Skal bare kose oss med god mat, boblebad og snakk. Gleder meg til en skikkelig kosekveld  

Igår hadde jeg tentamen muntilig. vi hadde tredagers tentamen i interiør. Og jeg fikk en 5'er! er kjempefornøyd! etter fremføringen, dro jeg og Dan Andrè til byen, i Kristiansand og koste oss. Og spontant, tok Dan Andrè piercing, som han fikk av meg! Har alltid sett for meg att han hadde kledd piercing der, og han passet det utrolig bra!! Hvor tror du att han tok piercing? 

Hvordan er formen din? og gleder du deg til påskeferie? Ha en strålende dag, alle sammen
Stikker for å finne senga

Hahaa, akkurat sett paradise hotel. Sykt vittig med hu nye. syns nesten litt synd på hu. Men bra alt bare var kødd. haha, huff ! Nå skal jeg sove! Skal ha tredager tentamen. I morgen er det forberedelse. På onsdag skal vi tegne de endelige tegningene og torsdag er det presentasjon! dette blir knall :)

Ønsker alle mine kjære lesere god natt <3 God dag alle sammen!

Ny dag, ny uke. Nye muligheter. Nå er jeg tilbake på skolebenken, etter 2 ukers utplassering. Joda, kjempeflott og komme tilbake til skolen. eheeh. :) Er bare en uke nå, også er det påskeferie!! I morgen, onsdag og torsdag har vi tentamen i interiør. det er null stress, igrunnen. Jeg liker jo interiør, liker jo å tegne, så dette blir bra :-)

Idag er det overskyet. eller, iallefall i Kristiansand. det er bad. og i klasserommet er det kaldt. Kjenner jeg er sulten nå, har ikke fått spist frokost - som jeg aldri har tid til. haha. er bare en halvtime til lunsj.

Håper alle får en fin dag <3 

 

 gårsdagen i bilder

Hadde en koselig dag i sola, sammen med pappa, mamma, søster og dyrene. 

 Sol på det glade sørland!

Hei kjære lesere!  Denne helgen er jeg hos mamma og pappa, siden Dan Andrè er i Danmark med fotballen! Koser meg max, og det er stråålende sol! Senere blir det blåskjell, krabber og rægår med pappsen! Gleder meg! er så utrolig glad i sjømat, og i denne sommersolen kan det ikke bli bedre! Blir nok litt mindre blogging denne helgen. Må nesten nyte fridagene og solen så mye som mulig! Men, dere hører fra meg <3

// bilde fra googleSommerfølelse

Årgh... Sitter inne forran en dataskjerm. i dette FINVÆRET. er regne sommerværet. utrolig deilig. Bare synd jeg er på praksis, og skal være her til halv fire. Så bærer det rett på jobb på Europris.. MEN, kan ikke klage. Sitter jo å ser på finværet ut vinduet.. Buhu.. Jobbe må man for å overleve. Også har jeg jo fri fra jobben denne helga. og etter værmeldingen skal det bli strååålend sol i helgen også. Så, da skal jeg bare sitte i sola, med en god bok, noe godt og drikke, og bare nyte livet. Noen flere som er keen på å sitte i sommersola?


// bilde hentet fra google. Ettersom jeg ikke har noe kamera her..God morgen!

God morgen! Håper alle har sovet godt. Det har iallefall jeg. Ville IKKE opp idag. klokka var på slumring i over 1 time før jeg orket å stå opp. Idag hadde jeg bare lyst og bli under dyna <3
Sitter på tegnekontoret og tegner. Er utrolig trøtt, og gleder meg til pause, som er 11.30.. Solen skinner ute, og det hadde vært deilig og vært ute i solen. Men, jeg sitter nå her. Er iallefall myyye bedre enn skole. :-)

Ønsker alle en fin dag <3Beklager.

Beklager for lite blogging den siste uken. Har egentlig hatt fult program fra morgen til seng. Så har ikke hatt tid til å skru på pc-en engang. Skal prøve å få inn ett innlegg hver dag denne uken, men er litt vanskelig på dagtid iallefall, ettersom jeg er på utplassering og egentlig ikke har tid til å komme meg innom blogg, selv om jeg sitter og tegner kjøkken på pc. Jeg er helt oppslukt i dette programmet, og å tegne kjøkken. Jeg gleder meg så til å få utdannelsen min, og kunne jobbe med tegning på data på heltid.

Håper alle dere kjære lesere har hatt en fin helg! Vi blogges <3God morgen!

Nå drar jeg på ''jobb''. Vi er utplassert i 2 uker, og jeg skal være på ett tegnekontor hvor di tegner kjøkken. Dette kan bli spennende! Ny uke - nye muligheter! Ønsker alle en fin dag<3

 
En hærlig morgen

Var deilig og sløve ekstra lenge i senga idag. Nå har jeg kommet meg opp, spiser fruktcoktail og nyter solen som kommer inn vinduet, nesten så man må sitte med solbriller inne B-) Idag blir det en stråålende dag. jeg elsker solen. Elsker å kjenne den varme.  Senere skal vi opp og spise middag hos mamma, også skal vi gå tur ut til sjøen. Må jo nyte finværet mens man kan ;-)

Hva er dine planer for søndagen? 


// utsikten fra vinduetgod kveld

Nå sitter jeg og min kjære hjemme og koser oss. Akkurat spist mat og skal snart se på film. Jeg har ennå utrolig vondt i ''ryggen'' på venstre side opp mot skulderen.. Føles ut som jeg får krampe når jeg beveger meg. vanskelig å forklare. Men det er slett ikke noe godt.. Får plutselig sånne ''rykkninger'' inn i sia.. Uffameg. I kveld skal jeg bare kose meg og slappe max av. Håper alle har hatt en fin lørdag, og får en fin kveld videre. Har du noen planer for kvelden?


//weheartitGod morgen

Hei alle sammen! uff, det er tidlig på en lørdag. Men, litt deilig også. har ikke sovet så veldig godt i natt. har vondt hver gang jeg snur meg.. Så, har skikkelig vondt i ''ryggen'', på sia under skulderbladet, på en måte. Ja, samma det. men er iallefall vondt. Skal snart gå opp til jobb, begynner kl 09.00. regner ikke med det er så mange av dere som er oppe nå, men ville bare innom å ønske dere en kjempefin lørdag! 
Sweet dreams

 

Natta, bloggen!  Jobb i morgen tidlig 09.00ett par spørsmål.

Leser du bloggen min? eller er du bare innom av og til. Hva syns du om bloggen min, og er det noe jeg burde gjøre annerledes? Jeg er så glad i dere, leserene mine. Er så hyggelig å få tilbakemeldinger og se på statistikken hvor mange som leser.
Det gjør meg gladBingobanden og NAV.

Nå har jeg akkurat sett Bingobanden og den nye serien NAV på TV Norge. Haha.. herregud, jeg må bare le.. Blir bare for dumt, haha. Så du på NAV kl 20.30??  Nå skal jeg straks i seng, for planen er å komme meg på skolen i morgen. Etter skolen skal jeg rett på jobb kl 15 - 20.00.Håper alle har hatt en kjempefin dag, ønsker dere en god natt og en riktig fin morgen i morgen! Nattinatt  

 drittvær..

Å jeg som trodde våren var på vei. For ikke mange dager, uker siden var det stålende sol, det var varmt og deilig ute. Vi kunne gå ute i lite klær, sitte å nyte solen på verandaen. men NÅ, haha. Snøen, regnet, uværet og kulden er tilbake. Skikkelig deprimerende. Sitter inne under pleddet, med fyr i peisen; varmt og godt.  Jeg er virkelig lei snøvær og kulde. Jeg blir trøtt og har bare lyst og ligge under dyna hele dagen :)

Utsikten fra verandadøren...

Skal nok bare slappe av inne idag! Har du noen planer for dagen? 

 kosekveld

har vært på jobb i hele dag. fra kl 9-18.00. max sliten, ja. i kveld har jeg og kjæresten laget god middag, og kost oss med sjokolade fondue :-) så har vi sett film, "the girl next door". mer oppdatering fra kvelden kommer i morgen.
nå skal vi sove. god natt, bloggen <3Hei, dere

Nå er jeg vell hjemme igjen. kom hjem kl 23.00 igår. Sorry for lite blogging mens jeg var borte. Men håper det går bra. Må jo være lov å ta en lite ferie fra pcn iblandt også! :-)  

Har hatt en kjempefin ferie i Tønsberg! har kost meg max med småkids, små''søstre'', svigers. Jeg og Dan Andrè har også fått shoppet litt, spilt bowling og bilspill. hihi. Har hatt en fantastisk vinterferie. Bilder kommer senere.

Nå er jeg hos mamma og pappa og skal spise pannekaker, mmm.


håret i tutt og litt sminke. ja, man kan ikke være like stelt hverdag :-)

Håper alle har hatt en fin uke sålangt!  LOVEheihei, jeg lever

jeg lever :-)
har det kjempefint her! blogger fra mobilen nå. skal få lagt inn ett innlegg i morgen fra dataen, og lagt inn litt bilder.
i morgen skal vi til byen og shoppe :-)
blir koselig! håper alle har hatt en fin helg! ønsker dere en fin uke , og vinterferie for dem som har :-)Heia!

Om ikke lenge reiser jeg og Dan Andrè til Tønsberg. Bussturen tar 3 timer.. så er fremme ca i 6 tiden :-)
skal bli godt å komme seg bort, litt.  tar med meg dataen, så det blir oppdateringer!

Idag skinner solen, og det blir ett hærlig reisevær.  Nå får jeg samle sammen di siste tingene og spise litt. Så blogges vi senere!  LOVE

 Pakke,pakke,pakke

I morgen reiser jeg og kjæresten til Tønsberg. Skal være der frem til Onsdag. Har begynt å pakke litt, aaner ikke hva man skal ta med seg. Jeg er så ubesluttsom. Jeg må ha med masse klær, for vet aldri hva jeg skal gå med. Kan skifte flere ganger om dagen, jeg. haha. 

Her er litt av det jeg har funnet frem:


 haha, og dette er det Dan Andrè skal ha med seg av klær. haha, GUTTER.


 God morgen!

Hei bloggen!  Stikker snart ut litt. skal spise frokost med kjæresten på bakeren. Nammi!  Senere idag skal jeg til Mamma. Blir koselig!  Nå har jeg også vinterferie. En ukes ferie. DIGG. I helga reiser vi til Tønsberg. Skal besøke svigers :-)  vi blogges!trøttja

 

 

vil hjem og sove. ferdig på skolen om 45 min.digg

Tumblr_lzerzaqzfb1r01kamo1_500_large 

 FACEBOOK

 

                                      Vil du følge meg? LIK facebooksiden min HER.

Facebook_custom_0x0_largeFastelavenssøndag

895999-11-1299529872797_large

Idag er det fastelavenssøndag!    En søndag fylt med boller og fastelavenssris. Solen skinner,
og det er skikkelig varmt ute. Har akkurat spist deeilig frokost, som min kjære overrasket meg
med. Snart skal vi ut en tur, og så skal vi opp til Mamma og Pappa for å spise middag og boller
med krem. Noen som har planer om å stu seg på fastelavensboller idag? Det skal iallefall jeg.

1356219-10-1329426228353_large
// bilder fra weheartit

Ønsker alle en kjempefin fastelavnessøndag!
VI BLOGGES. LOVE, ANNE HELENEFerdig på jobb!

 

Endelig ferdig på jobb. SItter nå å venter på att klokken skal bli 21.30. Da er min kjære på ferdig på jobb, og vi skal ta turen til min gode venninne Leni, med flere gode venner og spise middag og chille. 

I morgen er det jobb igjen.. Skal prøve og få en oppdatering i morgen kveld. Vist ikke skal jeg lage ett oppsumeringsinnlegg på søndag av hele helgen. dere er best, leserene mine.  Håper dere har hatt en fin fredag, og att dere får en fin helg!

 Helg, eller?

Solen skinner, jeg og min kjære har gått tur ute i finværet, det er helg.. eller... jeg skal jobbe ikveld fra 16-20.00 og i morgen fra 09-18.00 JIPPI. Men men, jobb må til.  Resten av helgen, etter jobbingen, vet jeg ikke helt hva jeg skal! tar det som det kommer.  Har du noen planer for helgen?  


// bilde fra googleANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits