Steming i heimen.

Godis på bordet. Hos martin på tv'n. Stearinlysene tent. Sofaen. Pledd. Kjæresten. Hærlig <3GangenEndelig fikk jeg det litt fint i gangen. Gangen har lenge vært ''glemt'', og det har vært rot over alt. Gangen er faktisk den viktigste delen i ett hjem, for det er her det blir skapt førsteintrykk. Jeg har egentlig hatt planer om å ha en hvit skjenk stående i gangen. Men det har jeg ikke fått kjøpt. Så igår når jeg drev å ryddet litt fant jeg en hylle i kottet, jeg hang den på veggen, og satt sjøgresskurven min under. Og vips, så var det like fint, kanskje finere enn en skjenk. Kanskje ikke like praktisk, men fint. Nå er gangen, for nesten første gang, ryddig, innbydene og fin. Eller hva syntes du? 

Sjøgresskurven er ifra Europris, tror den kostet rundt 500,-. Stigen er fra Living, kostet 129kr,-. Reinstyret mitt er ifra Europris, husker ikke prisen nå.
Vist du lurer på hvor resten er ifra, bare spør!   Nå turer jeg straks på jobb, så jeg ønsker dere alle en riktig fin Fredag, og god helg <3
 stua for ett år siden til nå. Del 2

hei kjære lesere. da var del 2 av interiørtet i stua iløpet av ett år her. Håper noe av dette kan være til inspirasjon for dere. Selv liker jeg stua best slik jeg har det den dag idag. Jeg kan se selv att interiøret ser mer eksklusivt ut ( om jeg kan kalle det det ) slik det er nå. Jeg liker stua mi. Og jeg skryter vel ikke når jeg sier det? 

Her har jeg fått inn ett glassbord. Jeg var lei av det bitte lille ikeabordet.  Dette bordet skulle være midlertidlig. Jeg hadde nemmelig ett annet bord på ønskelisten!!

Og ENDELIG, i desember kjøpte jeg meg dette bordet. Ett ''hardt'' bord i tre. Elsker det. Det gjør virkelig noe med stua. Når jeg fikk det inn i stua, følte jeg att jeg kom til ett helt nytt hjem. Det gjorde virkelig noe med hele rommet. Og interiøret mitt ble komplett. Jeg hadde jo begynt og få inn litt naturelementer, rotting og litt ''hardt'' interiør. Og da passet dette bordet PERFEKT.

Så ble de svarte putene , og generelt alt det svarte interiøret tatt vekk, bortsett fra lampa og speilet. Mer av grått, sølv og beige kom inn. Pluss sjernedetaljer.

Jeg fikk satt inn ett kosollbord/skrivebord bak sofaen, og stjernene ble tatt i bruk. 

Mer stjerner, sølv og fine farger. Nå har jeg endelig fått ned det svarte speilet, og den svarte gulvlampa. Det ble erstattet med en trekasse og en hylle. Jeg ble veldig fornøyd.

SÅ! forandring fryder! Masse deilige puter kom inn i sofaen, samt noen gode pledd. Jeg har alltid syntes det har vært fint med masse puter i en sofa, men har aldri fått somlet meg til å finne noen perfekte puter. Ett brett er plassert på bordet med interiørblader og lys. Nye gardiner ble også hengt opp. Også fikk jeg opp en lampe over bordet, noe jeg har hatt planer om veldig lenge. Nå er jeg helt fornøyd, iallefall ved sofa - tvkroken. goode pledd og puter <3 

Det var alt fra juni 2012 til juni 2013. Det har skjedd store forandringer. og jeg håper dere, som jeg, liker interiøret best slik det er nå. Jeg syns iallefall det er finest slik det er nå! Det andre er også fint, men ikke helt min stil lenger nå! Håper dere syns dette var to fine innlegg, og att dere fikk inspirasjon. Vist dere lurer på hvor noe er kjøpt og evnt. pris, så bare spørr meg.  stua for ett år siden til nå. Del 1

Nå har jeg leid denne leiligheten i akkurat ett år. Dvs; MYE forandring i interiøret, på bare ETT år. Ja, jeg blir egentlig litt ''flau'' når jeg blar i bloggen, og bare for ett halvt år siden ca, så ikke interiøret mitt så fint ut. Jeg tenker; '' Hææ, hadde jeg det virkelig sånn. Jepp, det hadde jeg. ''  Nå, derimot. Nå er jeg fornøyd, og jeg tror ikke jeg om ett halvt års tid vil tenke att dette var ille. Her kommer ett bildedryss fra interiøret mitt da jeg flyttet inn her i juni 2012, og frem til nå.  ps. ikke le :-)

 

Da jeg flyttet inn, var jeg veldig glad i rosa og den romantiske interiørstilen. Alt skulle helst være helt hvitt, med en touch av lyserosa. jeg skulle IKKE ha noe mørkt, ikke tredetaljer. alt måtte være hvitt og lyst. yeah rigth, den stilen endret seg igrunnen litt fort. Bort med det rosa , og inn med mer jordfarger. 

Jeg hadde ett par ting i rotting fra før av, som jeg hadde fått i gave osv. Jeg satt dette inn i leiligheten, men var ikke helt sikker på om jeg var fornøyd.. Det rosa var nesten borte, og sølv og beige kom frem.Plutselig fikk jeg ett innfall om att svart, det kunne jeg jo mixe inn. Så dermed var det litt rosa, tre, beige, sølv og svart i interiøret. Dette kan fungere bra, vist man innreder det fint. Men ærlig talt, slik jeg hadde innredet det, det var ikke særlig fint. Jeg syns det den gang. Men ikke nå. Har jo tenkt på å ta inn litt svart og mørkegrå detaljer i interiøret nå, men da blir det på en annen måte en dette.

Mer og mer av jordfarger og naturelementer ble tatt inn. Jeg elsker det. 

Del 2 kommer iløpet av morgendagen, eller onsdag! forandring fryder - stua

beklager att noen av bildene er veldig mørke!Her om dagen var jeg på en liten runde med interiørshopping. Fikk kjøpt med meg nye gardiner. Har lenge hatt lyst på noen gardiner som virkelig ''tar'' meg når jeg ser dem. Og ja, jeg fant noen. Har lenge irritert meg over de gamle gardinene , som har ringer på toppen av gardinen som skal henge i gardinstanga. Så lei av det.  Fikk også kjøpt med meg fire puter, to lyse og to mørk grå. Kjøpte to serveringsbrett i grått, og en lampe til å ha over salongbordet. Har LENGE tenkt på å ha en lampe der, men har tenkt frem og tilbake om det ville være fint. Og vips hadde jeg kjøpt en, og vips hang den der, og jeg syns det ble veldig fint. Kjøpte også ett pledd. I tilegg har jeg endret litt på interiøret i vinduet, ved tvn og salonbordet. Har også masse puter og pledd i sofaen, syns det er så fint. Noen tenker kanskje att det er alt for mye puter. Hver sin smak. Jeg syns det ser innbydene og koselig ut.  Og; beklager att bildene er litt mørke, på kameraet var de fine, men når jeg lagg de inn på pcn så var de mørke, men dere ser jo hvordan det ser ut, og det kommer jo stadig nye bilder. 

Jeg orker ikke skrive ned hvor alt er ifra, så om dere lurer på hvor ting er ifra og hva det koster, bare spør meg i kommentarfeltet, eller skriv en meld på facebookpagen min , så svarer jeg dere :-)speil vs hylle over sofaen.

FØR:


NÅ;

Helt ærlig, hva syntes dere var finest?  Jeg var i en periode veldig glad i å ha speil over sofaen. Men etter hvert så merket jeg att egentlig alle har det. Ja , ikke att man skal bry seg om hva alle andre har, men jeg ble rett og slett lei av det svarte speilet og wallsticersen. Jeg følte det ble for hardt mot alt det lyse her i stua. Etter mye om og men tok jeg det ned. Så bestemte jeg meg for att jeg ville ha hyller. Men, jeg ville ikke ha noen helt vanelige ikeahyller, som igjen; alle har. Så fant jeg ut att jeg hadde jo en hylle ifra perfect home stående. Jeg hang den opp, og det ble utrolig fint. Okey tenkte jeg, men hva skal jeg nå ha på den andre sia? En perfect home hylle til hadde vært knallfint. men jeg hadde jo bare en. Så fikk jeg øye på den ene trekassen jeg hadde på gulvet, og etter 1 minutt hang den på veggen. Og jeg ble utrooolig fornøyd. Var litt skeptisk ide jeg drev og skrudde den opp på veggen, men både jeg, og samboeren elsket det!  Så, hva er deres mening? :-)
sofakroken.

ett lite bildedryss av sofakroken etter att jeg har endret på lysfatet/bordet, fått inn en lysturkis pute, og hengt opp en hylle og en kasse over sofaen. Og ja, dere ser stjerner. Jeg har stjernedilla! hoho. Er kjempefornøyd med sofakroken nå. Syns det ble så fint på veggen etter att jeg tok ned speilet og wallsticersen. Legger ut bilde i morgen av hvordan det så ut før, så kan jo dere dømme hva dere syns er finest :-)  Btw, legg merke til det fine oliventreet i vinduet. Kjøpte det igår, alltid hatt lyst på ett oliventre!  Ha en fin kveld!  Om dere lurer på hvor noen ting er ifra, så bare spør i kommentarfeltet, så svarer jeg!
en bukett roserFriske roser i alle farger gjør virkelig noe med stemingen i hjemmet. Istad kjøpte jeg to buketter med roser og satte dem sammen, og det ble kjempefint. Friske blomster løfter interiøret og gjør det mer perfekt, syns nå jeg. På disse bildene kan dere også se litt av det nye jeg har gjort, med hylle og kasse på veggen over sofaen. Håper dere liker bildene. Ha en fin lørdagskveld <3ett nytt hjørne i stua

Hei og hopp, nå er det lengesiden det har vært noe liv her inne på bloggen. Men endelig har jeg fått gjort litt hjemme, og nå har jeg masse bilder til dere. Har laget meg ett lite blogghjørnet. Først syns jeg det ble litt rart, men da sto spisebordet andre vei og tok mye plass. Etter litt om og men fikk jeg bestemt meg, og sotte ting slik jeg ville. Jeg fjernet en hylle og ting og tang som hang på veggen bak spisebordet, fjernet den stygge stålampa som sto ved sofaen, og fikk satt inn skrivebordet og plasserte den nydelige sølvlampa oppå! Jeg elsker den lampa, kunne hatt fem til, som jeg kunne hatt rundt om kring, men det ville blitt i det meste laget. Så snudde jeg spisebordet, hang en ramme over på veggen. og vips, fikk jeg ett helt nytt hjørne i stua. Er igrunnen kjempefornøyd. Nå vil jeg høre deres mening!


Trestigen // Living.  Lysestakene // Nille.  Stjerneduken // Europris.  Spisebrikker // Living.  Skrivebord // Jysk.  Sølvlampe // Ikea.  

Vist dere lurer på hvor noen av de andre tingene er ifra og pris, så er det bare å spørre :-)Trekasse tips 2Bruk en gammel trekasse til å samle dine favorittblader i! Her har jeg samlet mine, som da selvfølgelig er en haug med interiørblader! Dette er kjempefint og praktisk. Bladene ligger pent, og det er faktisk ett interiør i seg selv. Det er enkelt og ta opp favorittbladet ditt og lese, i tillegg blir jo trekassen ett lite bord, hvor du kan sette ting og tang oppå for å pynte. Jeg elsker denne ideen! Hva gjør du? Tenkte jeg også snart skulle komme med ett innlegg om hvilke interiørblader jeg liker best! 

Bildene er tatt av meg.En kasse kan brukes til så mye

For en stund tilbake kjøpte jeg en gammel eplekasse. Først brukte jeg den som ett lite bord ute i gangen med pynt på, men ute i gangen har jeg nå endret litt , så derfor flyttet jeg den. Slang den inn i stua forran sofaen og heiv ett par pledd oppi, og vips. Ble jo kjempefint, syns jeg.
Stemningsfat

nye pynteputer

FØR:ETTER: Fant noen knallfine puter her om dagen. Først kjøpte jeg putene til venstre. Dem med skrift på. Jeg hadde først planer om å ha dem i senga, men, syns dem var så utrolig fine i sofaen. Så, var jeg på living. Og igjen tenkte å finne noen enkle puter som kunne være i senga. Da fant jeg de brungrå putene til høyre. Men, dem var så utrolig gode og store, så dem ble vist i sofaen, og fine var de jo også å ha i sofaen. Så, igår når jeg var på Lillesand senter, så jeg de hærlige stjerneputene. Disse falt jeg fulstendig for. MÅTTE bare ha dem. Og , vips. de fikk også plass i sofaen. Og jeg er KJEMPEFORNØYD. Syns det ble så utrolig fint her i sofaen nå. Mye finere enn før. Eller hva syns dere? 


Putene med skrift er ifra Europris og koster 89,99 kr pr. stk.   
Stjerneputene er ifra Nille og koster 79,99 kr pr stk.  
De brungrå putene er ifra Living og koster 49,99 pr stk.  

Vis det er noe mer du vil vite hvor er ifra, bare spør i kommentarfeltet! Candles

Denne søte esken fikk jeg av mamma til jul. Har hatt så lyst til å kjøpe den, men jeg hadde sagt til mamma att jeg ønsket meg den til jul, og jeg fikk den. Syns den er veldig grei. Du skjuler stearinlysene, og de ligger pent oppi uten å knekke og bli stygge. I tillegg er boksen veldig fin, så den passer ypperlig inn i interiøret. 


Boksen er ifra Nille. Koster 149,- Interiør: Something new

Igår når jeg var på jobb, måtte jeg bare ta med meg hjem ett par ting. To små trekasser og ett lite ''drivhus''. Falt helt for det. Vi har fått såå mye fint inn på europris. Ja tro det eller ei, men vi har fått inn kjempemasse fint interiør, også er det jo ikke dyrt heller! 


Først viste jeg ikke helt hvor jeg skulle sette dette lille drivhuset. Jeg kjøpte det jo bare, haha. Men, så fant jeg en liten bokhylle jeg ikke bruker, og satt den inn i stua. Jeg trodde aaaldri att dette ville bli fint. Men joda, det ble såå fint. Pynta opp med litt lysestaker og satte kassene under. Kjempefornøyd! adventsfatet mitt

I år har jeg valgt å ha julepynten min i hvitt og sølv. Det er bittelitt rødt på reinstyret mitt, en julenisse, og to blomster, men det er alt. Adventsfatet mitt er jeg kjempefornøyd med. Hvite kubbelys med sølvtall på, en hvit engel, noen sølvkuler og rottinghjertet. Ja jeg får julestemning av dette, selv om det ikke er rødt og lilla. Det viktigste er jo hvordan man trives med det selv. Jeg hadde ikke hatt det koselig i leiligheten vis jeg hadde masse røde og lilla ting rundt meg. Jeg syns det er fint hos andre, men ikke hos meg selv. Da blir jeg nesten litt stressa. Men hva syns dere om adventsfatet mitt?

ENDELIG, nytt salongbord på plassEn ny trekasse er på plassjeg har fått helt dilla på slike trekasser. Syns det er så fint og bruke dem som ''bord''. Kjempefint og kreativt synes jeg. Denne har fått plass i gangen, og dere skal få se bilde av hele gangen når jeg er ferdig med å innrede alt. Trekassen er fra floriss og kostet 249 ,-Trekassen er på plass

All you need is...

Kjøpte denne på en interiørbutikk på Lillesand senteret, Ting&saker. Kostet 49 kr. Falt for den med en gang. Kjempesøt!nye skatter

Alt kommer ifra Europris, bortsett fra trekassen som kommer ifra Reidar Tønnesen elektro. Vis du lurer på pris på de forskjellige tingene, spør i kommentarfeltet! new details

Igår kjøpte jeg med meg noen trehjerter og fletta hjerter. Har fått helt dilla på slike ting. Syns det er så fint med smådetaljer. Jeg ble iallefall kjempefornøyd. Hva syns du? Vis du lurer på hvor noen av tingene er ifra, så spør i kommentarfeltet. Orker ikke skrive ned hver enkelt ting her, for alt er fra forskjellige steder.BokstaverJeg har fått dilla på bokstaver og veggord i hjemmet. Her er en detalj jeg har. Bokstavene står for meg og kjæresten.
Hva syns du om bokstaver / veggord? Stua før & nå

Når vi flyttet inn, hadde jeg ikke veldig mye interiør og putte inn i leiligheten. Den har blitt veldig forandret siden. Her er noen før og etter bilder av stua! ( bilder av de andre rommene kommer. Men som sagt er ikke ferdig med alle rom ennå)

FØR - når vi akkurat hadde flyttet inn. Jeg var veldig glad i rosa detaljer. Men den biten er lagt på hylla nå. 

SÅ:
NÅ - leiligheten består av fargene hvitt, svart, beige, grått og tre


( se bortifra de rosa lysene , og rotet i hjørnet til høyret. der har jeg også noen forandringer nå, har bare ikke bilde ennå )


HVA SYNS DU?
jeg har ikke fått stua helt som jeg vil ha det ennå, MEN, det kommer seg! nye pynteputerHar sett på disse putene en stund. og idag, ENDELIG, kjøpte jeg dem. Kjøpte de på en butikk i Lillesand som heter Reidar Tønnesen, en elektro butikk. Høres rart ut å ha kjøpt puter på en elektro butikk, men de selger noe interiør der. Betalte 160 kr per pute! Elsker dem!   Har ikke fått plassert putene så fint i sofaen enda, men det er fordi kjæresten sitter å geeker på den andre sia av sofaen. Så, får fikse det senere! Håper ingen blir missunnelig på putene mine! heheInteriør: nytt til stuebordetHar alltid hatt lyst på slike sølvlysestaker! Men har liksom aldri funnet noen som jeg liker. Men, igår var jeg innom nille, faktisk. også var disse satt ned til 30 kr stk. Jeg hamstra med meg tre stk. Og senere måtte jeg opp og handle tre stk til. vet ikke helt hvor jeg skal sette di andre ennå, men det finner jeg ut av snart. Bilde kommer! Jeg er SÅ fornøyd! Hva syns du?Interiør: Min stue
New in: Interiør

Fikk endelig kjøpt oss spisebord + stoler. Også måtte jeg også kjøpe en hylle som ''tilhører'' tvbenken jeg har. Åh, det ble KNALLFINT. Kjøpte alt på ikea, og har addet linker til produktene i slutten av innlegget, så dere kan lese mer om produktet. Beklager att det ble forskjellig kvalitet på bildene, men det første bilde er tatt i dagslys, mens det andre har jeg tatt nå. 
Spisebordet kan trekkes ut på begge sider, så man kan få plass til ca 6 stk rundt bordet. Når det ikke er trekt ut, er det 90x90 cm bredt. Ikke for stort, og ikke for lite. 

Hemnes vegg-/overgangshylle før 850 ,-   NÅ 595 ,-
Bjurstad spisebord   1.295 ,-
Saueskinnsteppe  98 ,- stk

Vist dere lurer på hvor di andre tingene på bildet er kjøpt, spør i kommentarfeltet så svarer jeg deg!New in from Ellos

Bestilte ett par ting fra ellos for to dager siden, og fikk pakka idag. Skal si det er rask levering. Kjøpte sengesett og en pute, pluss ett liftgardin, som typisk var for lite. Så skal retunere det og få riktig størrelse. Jeg tok ikke bilde av gardinet, dere kan heller få se når jeg får det riktige.

Rund pute med ''gammelt motiv,engler''    149.00 ,-
Sengetøy - ett putetrekk + ett dynetrekk     149.00 ,-  
+ att man fikk ett sengetøysett (samme som jeg bestilte) til 0 ,- når man handlet over 200 ,- (spesialtilbud for kunde)
 
Interiør: Detaljer i entrèKeys oppheng Nille   Knagger Europris    hjerte med skrif Nille  

Leiligheten begynner å bli ferdig. Er bare noen ting igjen som skal på plass. Gleder meg til å vise dere hele leiligheten, detalj for detalj. Mangler å kjøpe noen møbler til entrèen, spisebord + stoler og henge opp litt ting her å der. Så kommer maange interiørinnlegg her på bloggen fremover. Håper på å få kjøpt bor + stoler neste helg. den nye leiligheten

 
Skapdørene og listene på kjøkkenet skal males hvitt. Så det kommer til å bli ennå finere enn det er nå! Gleder meg!

Sofaen kjøpte vi på Skeidar til 8999 ,-  // Sofabordet er fra Ikea til 39,99 ,-  // Teppet er fra Europris til 349,99 ,- 
Alt mulig andre småting er ifra andre plasser. Om dere vil vite hvor noe er ifra, bare å spørre i komentarfeltet!

Hva syns dere om den nye leiligheten og interiøret?  Bilde av soverommet kommer også, når det er ferdig innredet!Interiør.


News.

Hei! Nå har jeg og Dan Andrè funnet en ny leilighet vi skal leie. Det er en sokkelleilighet på ca 70 kvadrat. Vi må jo desverre flytte fra her vi leier nå, pga det er ett sommerhus, og huseieren skal bo her hver sommer. Kommer virkelig til å savne denne plassen. Mest fordi det er så åpen og fint i huset. Skulle gjerne bodd her i mange år, om vi kunne. Der vi skal flytte er det jo og kjempefint. Leiligheten er ikke ny. Men den er blitt nymalt før vi flytter inn, så er heldigvis hvite vegger. (sånn som jeg liker det, hehe. Ja, jeg er litt kresen. eller, IKKE litt kresen. VELDIG. Men det er jo fordi jeg er så opptatt av interiør, og liker og ha det fint i hjemmet) Gleder meg virkelig til å flytte nå. Mest fordi vi kan bo der så lenge vi vill, og dermed kan vi ettablere oss og innrede akkurat slik vi ønsker, uten å måtte ta det ned igjen etter 10 mnd. Leiligheten er ikke møblert, kun med hvitevarer. Så om ikke blir det titting og shopping på alle møbelbutikkene her i sør. Det eneste jeg har av møbler fra før av er seng, tv, tvbord og sofabord. Gleder meg virkelig til å få hjemmet mitt akkurat slik jeg ønsker. Interiør er min hobby, og jeg elsker og drive med det. Så, det gjør ikke meg noe å måtte bruker timer, dager og uker på å finne di rette tingene og innrede!  Vi får nøkklene til leiligheten 1.juni , og kan dermed begynne og flytte inn ting. Vi kan ikke flytte fra vår nåværende leilighet før slutten av juni. Men det passer jo egentlig greit, for da har jeg masse tid til å gjøre klar den andre leiligheten før vi flytter. Har ingen bilder av den andre leiligheten, men dere skal få se når vi får nøkklene.

Her er litt inspirasjon til hvordan jeg vil ha det i den nye leiligheten.  Bilde er satt sammen og laget av meg. Sofa og lampe fra Bohus. Resten fra Ikea.  

 

 Min interiør stil.

Jeg blir veldig inspirert av chabbychic stilen, den romantiske stilen, nostalgiske stilen, grått hvitt naturlige stilen og minimalistiske stilen og GLAM. Jeg kan ikke si att jeg har EN stil. For har litt blanding, MEN det passer sammen. Jeg liker GODT chabbychic stilen, og det er den som inspirerer meg mest.

Jeg har en liten blandingsstil. Mixer og matcher fra alle stiler, og kommer fram til min egen stil. 
Farger jeg liker i interiør er; sølv, grått, hvitt & beige og litt lys rosa. Er veldig glad i sølv lysestaker som ser gammelt ut, engler, skilt med sitater, bokstaver, litt rosapreget interiør, liker det ''slitte'' interiøret som er i chabby chic stilen. (den nostalgiske stilen er veldig lik) er også veldig glad i glam i interiøret. kom over en blogg her , så noen bilder fra hjemmet hennes, og ble utrolig inspirert. CHABBYGLAM. Tror jeg nå har funnet ut hva jeg kan kalle min stil.

Bilder - http://daisishome.blogspot.com 

Kan beskrive stilen min som Chabby - Glam - moderne - grått/hvitt/svart.
Min stil er ikke en stil, det er en god blanding, mest av Chabbychic & chabbyglam stilen. 

Mitt interiør hjemme er ikke fult så glammy eller stilfult som på bildene her, men det kommer seg. Interiør er jo en hobby, iallefall for meg. Og det krever tid til å finne ut hvordan man skal ha det, og hva man skal kjøpe (iallefall for meg. er skikkelig kresen, og træg)

 Bilder - google.no

Hva er din interiørstil?


 ANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits