Three years ago

For tre år siden, 17 januar 2010 ble jeg kjæresten til Dan Andrè. Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig lykkelig jeg er for å ha funnet drømmemannen. Vi har opplevd så mye fint på tre år. I ett halvt år bodde vi tre-fire timer unna hverandre. Så flyttet jeg til Oslo, og dermed var det kun 1/2 - 1 time fra hverandre. Etter ett og ett halvt år flyttet vi sammen, høsten 2011 flyttet vi sammen her i Lillesand, og har vært samboere siden. Vi har hatt både oppturer og nedturer iløpet av disse tre årene. Men vi har alltid holdt sammen. Vi har aldri hatt en pause, og det har aldri vært slutt mellom oss. Sommeren 2011 ble vi forlovet, og vi har snakket om å gifte oss. Vi har funnet en dato, men la det litt fra oss, ikke fordi vi ikke vil gifte oss, men ett bryllup koster penger, og vi vil ha det perfekte bryllupet, og vil ikke stresse med det. Alt skal være perfekt og etter ønskelista.


Bilde er tatt i konfirmasjonen til lillesøsteren min mai 2010.

Jeg og Dan Andrè møttes bare noen dager før vi ble sammen. Men vi hadde snakket lenge sammen på nettet. Det var kjærlighet ved første blikk. Tro det eller ei. Vi var en perfect match. Og, ja, jeg var litt redd i begynnelsen att dette bare ville være en måned eller to, siden vi bodde så langt unna hverandre, og at vi hadde blitt kjærester så fort. Men, det var ingenting og være redd for, månedene gikk, vi ble mer og mer forelsket, forholdet ble sterkere og sterkere,  å nå har vi vært sammen i tre år. I tre fantastiske år. Dan Andrè er alt jeg noen gang har ønsket meg. Han fyller alle kravene, og er en fantastisk kjæreste. Ja, han har selvfølgelig noen negative sider også, men det har jo alle? Han er verdens beste, og mest omtenksomme og gode kjæreste. Han er mannen i mitt liv. Vi har så mange fremtidsplaner. Og ser virkelig frem til å leve livet sammen. Jeg kunne aldri byttet han ut mot noe annet. ALDRI. Han er , og forblir mannen i mitt liv. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, Dan Andrè A. Holand. <3 


JUST ME

Mitt navn er Anne - helene L. Andersen. Jeg er tjue år, og er født  13 desember 1992. Er født og oppvokst i Lillesand. Høsten 2010 flyttet jeg til Oslo for å gå på folkehøgskole, og da jeg kom hjem, bodde jeg hjemme i to måneder, og flyttet ut for første gang sammen med min forlovede, Dan Andrè Holand. Vi har vært kjærester siden januar 2010. 

Jeg er en sprudlende og latterfull jente. Venninnene mine vet hvor mye jeg kan le, og når jeg først ler, stopper jeg igrunnen ikke. Jeg er en god jente, som ekte venner kan stole på. Jeg er trofast, ærlig og har sterke meninger. Jeg sier det jeg mener, og står for det. Folk kan oppfatte meg som frekk. Og ja, jeg kan være frekk. Men jeg er ikke frekk, vis jeg ikke har grunn. Jeg er også sta og bestemt, og kan bli sinna. Jeg er en Andersen jente, og da er det sånn. Jeg kan kalle meg selv for en god venninne, for jeg støtter de jeg er glad i hundre prosent. Jeg har ett godt hjerte, og er gode mot alle. Jeg velger ikke venner etter utsendet, men personlighet.

Jeg er utdannet interiørkosulent. Eller, jeg er ikke helt ferdig. Mangler og fullføre engelsk, men det tror jeg aldri vil skje. Men jeg har fullført tre år på videregående på interiør, og kan faget. Interiør er min store lidenskap, og det er noe jeg brenner for. På denne bloggen kan du lese om interiørstiler, få tips, og se bilder av mitt hjem. Skal etterhvert begynne med DIY, og da kan det jo bli noen spennede tips og ideer til dere. Trenger du hjelp til noe innen interiør, så er det bare å kontakte meg via mail. (du kan også skrive i kommentarfeltet, men er lettere og hjelpe deg via mail, vist det er noe spesielt.) Jeg blogger om interiør fordi interiør er min hobby og lidenskap. Jeg ønsker og vise min stil, komme med ideer, og hjelpe dere som trenger det med interiør. Jeg ønsker og være en som kan formidle noe til andre.

Takk for att du stakk innom, og håper du vil fortsette og følge meg. 

Mailadressen min er :  annee-helene@hotmail.com 

 22.07.11 sang, må høresfacts

  jeg er en veldig romantisk og følsom person. Jeg elsker roser, overraskelser, tenne masse stearinlys og bare kose meg med di jeg er glad i.

  jeg er forlovet med Dan Andrè, og vi skal gifte oss i begynnelsen av juli om to år.

  Interiør er noe jeg brenner for. Jeg elsker interiør. Jeg kan gå i en interiørbutikk i flere timer og bare kose meg. 

  i 2010 -2011 gikk jeg på folkehøgskole på Rønningen i Oslo. Jeg gikk på linjen estetikk, kunst og design. Ett år jeg aldri vil glemme. Ett år fylt med spennende opplevelser og minner for livet. Jeg dro dit sammen med bestevenninnen min, Camilla. Ambefaler alle å gå ett år på folkehøgskole. Det gjør noe med deg. 

 jeg er en katteelsker, og dyreelsker generelt. ser jeg en katt, mister jeg heller bussen enn å gå forbi den. jeg må kose med dem. elsker de søte små uskyldige dyrene. har vokst opp med masse dyr. det som er synd, er att jeg ikke kan ha katt her vi bor nå.. 

  jeg er en veldig omtenksom og varmhjertig person. jeg gir så mye kjærlighet som mulig til alle di jeg er glad i. vennene mine, kjæresten og familien. tenker på alle hver eneste dag. 

  jeg kan også være en ganske frekk og sta person også, MEN, det kommer ann på hvordan situasjonen er. er du vennlig mot meg, er jeg tilbake. jeg er aldri frekk mot noen som ikke gjør meg noe vondt, eller som provoserer meg.

  jeg har aldri tatt plastisk kirugi, og kommer nok aldri til å gjøre det heller. alt på min kropp er EKTE.  det eneste som er falskt, er vist jeg har på meg hairextentions.  

  jeg er en lykkelig jente med gode venner og en flott kjæreste og fin familie. men, jeg har ikke alltid hatt det perfekt. jeg er ikke vokst opp med alle goder - og er ingen bortsjemt drittunge.  Jeg har ikke allid hatt det lett, men har kommet meg gjennom det og lever lykkelig nå.

  jeg har aldri vært bortsjemt, og har aldri fått det jeg peker på. som mange andre har jeg jo fått litt penger her og der av mamma og pappa. men det var mest når jeg var liten. jeg jobber og tjener mine egne penger. betaler selv og forsørger meg selv og kjæresten. hender jo att jeg har lånt litt, og fått litt av og til. men er ikke snakk om att jeg går til mamma og ber henne kjøpe ditt og datt. jeg har flyttet ut, og skal klare meg selv.

  jeg har kun hatt to.. tre. eller skal jeg si ett seriøse forhold før jeg ble sammen med Dan Andrè. Så, om noen mener jeg før var rundbrenner, javel. det har jeg aldri vært. jeg har alltid vært trofast. Jeg og Dan Andrè har vært sammen i to og ett halvt år. Vi ble sammen 17. januar 2010.

  jeg hater mas, krangling og ROT. fysjj.. rot er det værste jeg vet. jeg liker og ha det strøkent, ryddig og fint i hjemmet. prøver og ha det så ryddig som mulig. 

   jeg er en livlig, glad og morsom jente. blir du kjent med meg, er jeg en venninne for livet. <3

dette var litt facts om meg. tenkte og ha en spørsmålsrunde, er det noen som ønsker det? Still kommentarer i kommentarfeltet, så skal jeg besvare dem så fort som mulig. 


the time i spend with you, it's the best time

There's only one person in the whole world who can save my heart. Dan Andrè, I love you.A love that never dies, once it is created..

.. you are the only one. My love to you will never die. Never. I love you. 

Bildene er tatt av meg, med det nye cameraet. Canon Eos 1100D. Den perfekte ring

..Gifteringen! Har lyst på en fin og spesiell giftering. Har lyst på diamant på min, også syns jeg det var veldig tøft med gravering med din egen håndskrift på utsiden (som på bildene helt nederst). Også vil jeg ha gifteringen i gult gull. Forlovelsesringen min er i hvitt gull med diamant. En aliansering (veldig lik den som er på bilde nummer tre). Syns det er så spennende og gøy å se på gifteringer. Gleder meg til å så hvit brud 
// bilder hentet fra google. Om noen av en grunn skulle eie disse ringene, og jeg har brukt dem her. Vennligst si ifra
på en fin
 måte, om dere vil jeg skal fjerne dem. YOU HOLD THE KEY TO MY HEART.

Mine ord kan ikke bli nok. Jeg er så lykkelig. Jeg har en fantastisk forlovede, som elsker meg høyere enn alt. Livet mitt kunne
ikke blitt bedre. Jeg har det utrolig bra, og kunne ikke funnet noen bedre gutt en Dan Andrè. Vi har vært sammen i over 2
år,og mye har skjedd på den tiden. Vi fant kjærligheten fort, og, - det funket. Mange trodde det ville gå galt, siden vi bodde 3
timer unna hverandre, og att vi ble sammen etter veldig kort tid. Men, vi er fremdeles sammen, vi er forlovet og samboere.
Vi møttes på nettstedet nettby, og møttes senere ( ei av mine bestevenninner kjente han, ettersom di gikk på samme
skole). Da vi møttes, var det kjærlighet ved første blikk. Vi passet sammen som to riskorn. Jeg er så glad jeg fant han.

Vi har snakket mye sammen di to siste månedene om en ting. En del av vennene mine, og familien vet hva dette er.
Vil dere vite hva hemmeligheten er? 
 visste du att?

Jeg er forlovet. Jeg er utrolig opptatt av interiør, og er snart utdannet interiørkonsulent. Jeg er 1.69 cm høy. Jeg elsker å trene. Jeg bruker mer penger på interiør og div til leiligheten enn på klær og sminke. Jeg jobber på Europris, og har jobbet her i snart ett år. Jeg er veldig sta. Jeg liker å gå turere. Jeg elsker katter, og spesielt min katt Fluffy. Jeg var blondine og brukte laaang tid hver morgen på å stelle meg i 1 vgs. Jeg trives best som brunette. Har piercing i leppa. Jeg elsker lysrosa leppestift.

Jeg bruker alt for mye penger, men på nødvendige ting. Jeg og kjæresten har vært sammen i over 2 år. Jeg elsker iste. Jeg hater rot. Når jeg var liten, hadde jeg hår ned til rompa, men klippet det opp til skulderene, og ja, jeg angrer på det nå. Jeg er russ i år. Mine favorittfarger er lyse,duse farger. Jeg ikke er tynn, men trives ganske bra. Jeg snuser. Jeg bor i lillesand. Jeg bruker linser, og har - 2.75 på begge øyene. Jeg er mest fornøyd med øyene og puppene mine. Jeg elsker starbucks.Jeg ikke alltid bruker mye sminke. Jeg liker sushi og elsker taco, men spiser mest kylling fordi det er best. Jeg har prøvd noka dietten, men ''glemte'' den stadig vekk. Jeg har ikke billappen og blir 20 år i desember. Jeg går nesten alltid meg øredobber. Jeg har verdens beste venner og familie.  Jeg går alltid i thigts. Jeg må alltid rette håret, ellers må jeg sette det opp i en søt tutt på toppen. Jeg elsker lysrosa, beige og hvitt i interiør.  Jeg er høyere enn kjæresten min, men ikke mer enn 2-3 cm.

// bilder fra weheartit.You & Me - tatovering

 

Jeg & samboeren min skal snart ta tattovering, sammen. En tatovering som står sammen.  Sier ikke
hva det er, ennå. Ikke før vi skal ta den, vet ikke helt når vi skal ta den. Men gleder meg iallefall.  

 Se på denne lille søte krabaten

                         Jeg smelter..  17. JANUAR 2010, to år er allerede gått

 

Tiden flyr. virkelig.. det har allerede gått to år siden. to år siden jeg og Dan Andrè ble kjærester. Alt begynte en helg for to år siden. Jeg besøkte han og en venninne på gjennestad skole. Den helgen var fantastisk og fylt med kjærlighet. Jeg visste hvor hjerte og følelsene mine var. Den helgen er en av di beste minnene jeg har, for det var det første vi gjorde sammen som mer enn bare venner. Den kvelden. Søndag 17. Januar, når vi ''skiltes'' ved gjennestad skole, for å dra hjem, ble jeg så ''redd''. Jeg var så redd for att dette bare ville ende her, siden det var ett par timer imellom oss. jeg kysset han hade, klemte han hardt og gråt en tåre. Dette hadde vært min beste helg på lenge, og det var med en gutt som jeg virkelig ville ha. Når jeg senere på kvelden satt på bussen, fikk jeg en meld: ''jentami'' <3. jeg ble så glad. Og da jeg kom hjem til Lillesand, snakket vi sammen. Og det var da det skjedde. Dan Andrè spurte om jeg ville være kjæresten hans. Søndag 17. januar 2010 kl 22.22, hihi.  ( i ettertid har Dan sagt att han egentlig skulle spørre meg når vi sto ved busstoppet, men att det liksom ikke fant seg plass. Søtt. ) 


første kyssebilde sammen.


På disse to årene har vi gjort mye. Frem til høsten 2011, så vi hverandre kun annenhverhelg, pga. avstanden. men dette har faktisk funket veldig bra for oss. Avstandsforhold er ikke så vanskelig som mange gjør det til. det å ikke se hverandre hele tiden, gjør att man har mye mer å dele når man er sammen. Vist jeg skulle beskrevet Dan Andrè med ord, hadde jeg aldri blitt ferdig med å skrive. Han er en vidunderlig gutt, som jeg aldri kunne levd uten. Vi er totalt avhengi av hverandre. Det vi deler, kan ingen noen gang ta ifra oss.

03. juni 2011 fridde Dan Andrè til meg. Jeg hadde lenge tenkt på å fri til han selv, men den lille skjønningen gjorde det før meg.  Jeg har aldri vært så lykkelig, noen gang. jeg har alt jeg kan ønske meg. Verdens beste mann. 20. august 2011 flyttet vi sammen. ganske spontant. ( vi skulle egentlig ikke flytte sammen før sommeren 2012 ) Dan måttre slutte i sin gamle jobb, og flyttet ned til oss hjemme hos mamma og pappa. vi fant ett sted å leie, også ble vi samboere. Fantastisk hærlig. Jeg er så glad for å ha denne gutten. han er perfekt og fin på alle måter. Selv om vi kan ha våre krangler og figther, så ville jeg ikke delt livet mitt med noen andre. Han er den beste som har hendt meg, noen gang. 2 år har gått, og det er bare begynnelsen.  jeg elsker deg med heile mitt hjerte, Dan Andrè. Forever and ever The perfect ring

Forlovelsesringen min, en alliansering i hvitt gull med en 0,04 ct diamant. MY LOVE 30.des.2011

 

 

 

Daisypath Anniversary tickers

 

bladde litt i arkivet på bloggen, og fant denne. Søtt? Den teller hvor lenge jeg og kjæresten har vært sammen. Snart har vi vært sammen i 2 år. 17. januar . Huh, som tiden flyr. Han er den beste noen gang 

Har du kjæreste? Har dere vært sammen lenge? 

 

 

 Love is forever. You are forever. We are forever.

 

 

Love is forever  


Det er over to år siden jeg ble kjent med denne gutten, & snart har vi vært kjærester i to år. Vannvittig å tenke på.
Jeg er helt avhengi og knyttet til denne gutten. Ingenting i verden kan få meg til å endre mening. Han er det beste
i verden & det beste som noen gang har skjedd meg 

 Love means everything

 

 i will live with you forever

 

Jeg drømmer om den dagen jeg skal gifte meg. Den dagen jeg og min kjære står ved alteret og gir hverandre ett ''ja''.
Det skal bli den beste og mest lykkeligste dagen i mitt liv. Jeg er helt sikker på , hvem som er min store kjærlighet. bursdag'sgaven

Igår hadde Dan Andrè bursdag. Han har leeenge ønsket seg en genser som er fra Carlings! En beige strikkegenser med hette og knapper! Først når han så den i butikken, så sa han att det ikke var hans greie. Men så TVANG jeg han til å prøve den, og han falt pladask for den! Så jeg kjøpte den til han i bursdagsgave. + litt mer småtteri. Ett belte han ville ha, en lue, t-skjorter og litt småtteri.  Han fikk åpne gaven med genseren i sist. Jeg hadde pakket den ned i en eske, såå han ikke skulle skjønne hva det var med en gang. Å herreguud å glad han ble!  Han hadde virkelig ikke forventet den genseren! Jeg blir så glad av å gjøre andre glad ♥ 

Fornøyd, ja ♥ 

Senere på kvelden dro vi å spise på Beddingen i Lillesand! Deilig god mat + dessert! Jeg ble iallefall veldig METT. Haha, uff. Fikk desverre ikke tatt noen bilder på restauranten. 

 21 år!

 

 

Hurra for deg som fyller..! GUTTEN MIN er 21 år idag! Ville bare skrive ett innlegg, og gratulere deg masse med dagen! Jeg er så glad du ble født, og jeg er så glad du ble min!  


Jeg kjøpte bursdagsgaven hans for uker siden!  Og jeg har gjort han sjugt nyskjerrig! Det er visst noe han har ønsket seg, og jeg gleder meg til å gi den til han i kveld! Jeg sier ikke på bloggen nå hva det er , i tilfelle han er innom her å leser! Men kan legge ut bilde i morgen! I kveld skal vi kose oss max, tenkte å ut å spise!

 

Gratulerer så utrolig mye med dagen, Dan André gutten min! Love you!

 

 

 gammelt innlegg - 17.01.2011

 

 

Jeg bladde litt i bloggen min, og kom over dette innlegget, som jeg skrev på 1 års dagen til meg og Dan Andrè! syns det var så søtt skrevet. husker ikke selv att jeg hadde skrevet det slik. tenkte jeg ville dele det en gang til. 
 

 

for over ett år siden, forelsket jeg meg i verdens nydeligst gutt. 
hvordan vi ble kjent? jo, vi møttes faktisk først på nettby.no, begynnelsen av November.
noen syns kanskje det er for dumt, men det syns ikke jeg. Vi var først bare venner,
så ble vi mer bestevenner for hverandre, over nettet. vi snakket mye sammen, 
og begynte å kjenne hverandre godt. hjalp hverandre med ting, og var der for hverandre.
I desember begynte vi mer å flørte litt, og likte hverandre mer og mer. og vi begge
ønsket å møtes. i Januar avtalte jeg med bestevenninnen min,
Karoline Eide gikk på samme skole som Dan Andrè på Gjennestad,
om å komme på besøk. Så 14. januar 2010, reiste jeg til Stokke, til Gjennestad vgs.

jeg var spent og nervøs når jeg skulle møte deg for første gang, 
jeg hadde allerede begynt og forelske meg i deg, å da jeg så deg,
så smeltet jeg helt, du var så nydelig, det var kjærlighet ved første blikk.
husker godt den klemmen jeg ga deg der. den helgen sitter langt inne i mitt hjerte.
den helgen var en begynnelse på ett nytt liv for meg. jeg koste meg hver dag med deg.
jeg kjente att det var følelser der for deg. Og da vi skulle ''skilles'' på Søndagen, og 
jeg skulle dra hjem til Lillesand igjen, så gjorde det veldig vondt. jeg visste jo ikke ennå
hvordan dette skulle ende. Om vi så hverandre igjen, eller hva som skjedde.
Men en ting var sikkert, JEG VAR FORELSKET.


 

Senere den kvelden snakket vi via tlf, sms og msn. det var koselig.
vi hadde begge en hærlig tone, og en forelsket måte å snakke på.

husker på den ene meld, så skrev du; glad i deg, ''jentami'' <3
da skjønte jeg att du ønsket noe mer. jeg ble så glad. og litt senere den kvelden, 
når vi snakket sammen, så plutselig spurte du meg om jeg ville bli jenta di.
jeg var så glad, så sjugt glad.  å som alle vet, så svart jeg jo JA.
Søndag 17. JANUAR 2010,  22.22  

noen syns kanskje vi ble sammen ganske fort, siden vi møttes 4 dager før vi
ble kjærester.Men vi var sammen hele den helgen,  og det
var og er ekte kjærlighet, vi har jo holt holdt sammen siden <3 

du er den beste som har hendt meg, gutten min. 
nå vet jeg hva ekte kjærlighet er   - du er EKTE kjærlighet.  takk for ett fantastisk år, Dan Andrè.
 du er virkelig fantastisk!
jeg har det så bra for tiden, og det er takket være deg, gutten min.
du har forandret ALT, på en positiv måte. Aldri forlat meg, for jeg trenger deg, HVER DAG !første bilde vi tok sammen, 05. februar, første gang Dan Andrè var hos meg.

♥ ♥ 

 

Noen som har følt ekte kjærlighet? Noen som har en kjæreste di ikke kan leve uten?

 

___________________________________________________________

 
Se hva jeg kom hjem til igår!

 


 

10 røde roser, med ett kjempesøtt kort, og lovehearts godteri som var laget som ett hjerte!  Han ville bare gi meg en liten oppmerksomhet. aww.. Vis ikke dette er koselig å komme hjem til, så vet ikke jeg. Kjæresten min er så utrolig god ♥

Nå sitter jeg her å hører på Lady Antebellum - Just A Kiss og drikker JULEBRUS. Jeg MÅTTE bare kjøpe en julebrus, ( CB, for å være helt korekt ) når jeg var å handlet igår. Julen kommer tidlig. Huffameg. Men det blir bare julebrus, alt annet får vente til jul. Uansett så er jeg ikke veldig glad i pepperkaker eller kakemenn. Jeg gleder meg såå til jul! 

Idag skal jeg bare chille litt, også tenkte jeg med på trend trim og trene litt på mølla, etterfulgt av pilates!
Har du noen planer for dagen? Ønsker deg iallefall en riktig fin høstdag  ♥ 

 

 my heart will always be close to you

 

If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes,
only then would you realize how special you are to me  

L O V E

  you are the best thing that ever happened to me 
 FORLOVET

ja, du leste riktig. Jeg og Dan Andrè ble forlovet 03. juni 2010. Jeg kan ikke bli mer lykkelig enn det jeg er nå. Virkelig. Jeg har alltid drømt om en fantastisk gutt, bli forlovet, få en samboer, få barn og gifte meg.  Ser ut til å gå en helt herlig vei dette. Til sommeren flytter vi sammen i Tønsberg, og jeg gleder meg skikkelig.

Her er bilde av ringene våre:
IEvig Din Anne - Helene ♥ 03.06.11  //  Evig Din Dan Andrè ♥ 03.06.11

 
Hva syntes du? Er du forlovet? 

 17. JANUAR 2010, ett år siden.

for over ett år siden, forelsket jeg meg i verdens nydeligst gutt.
hvordan vi ble kjent? jo, vi møttes faktisk først på nettby.no, begynnelsen av November.
noen syns kanskje det er for dumt, men det syns ikke jeg. Vi var først bare venner,
så ble vi mer bestevenner for hverandre, over nettet. vi snakket mye sammen, 
og begynte å kjenne hverandre godt. hjalp hverandre med ting, og var der for hverandre.
I desember begynte vi mer å flørte litt, og likte hverandre mer og mer. og vi begge
ønsket å møtes. i Januar avtalte jeg med bestevenninnen min,
Karoline Eide gikk på samme skole som Dan Andrè på Gjennestad,
om å komme på besøk. Så 14. januar 2010, reiste jeg til Stokke, til Gjennestad vgs.

jeg var spent og nervøs når jeg skulle møte deg for første gang,
jeg hadde allerede begynt og forelske meg i deg, å da jeg så deg,
så smeltet jeg helt, du var så nydelig, det var kjærlighet ved første blikk.
husker godt den klemmen jeg ga deg der. den helgen sitter langt inne i mitt hjerte.
den helgen var en begynnelse på ett nytt liv for meg. jeg koste meg hver dag med deg.
jeg kjente att det var følelser der for deg. Og da vi skulle ''skilles'' på Søndagen, og 
jeg skulle dra hjem til Lillesand igjen, så gjorde det veldig vondt. jeg visste jo ikke ennå
hvordan dette skulle ende. Om vi så hverandre igjen, eller hva som skjedde.
Men en ting var sikkert, JEG VAR FORELSKET.

Senere den kvelden snakket vi via tlf, sms og msn. det var koselig.
vi hadde begge en hærlig tone, og en forelsket måte å snakke på.

husker på den ene meld, så skrev du; glad i deg, ''jentami'' <3
da skjønte jeg att du ønsket noe mer. jeg ble så glad. og litt senere den kvelden, 
når vi snakket sammen, så plutselig spurte du meg om jeg ville bli jenta di.
jeg var så glad, så sjugt glad.  å som alle vet, så svart jeg jo JA.
Søndag 17. JANUAR 2010,  22.22  

noen syns kanskje vi ble sammen ganske fort, siden vi møttes 4 dager før vi
ble kjærester.Men vi var sammen hele den helgen,  og det
var og er ekte kjærlighet, vi har jo holt holdt sammen siden <3

du er den beste som har hendt meg, gutten min.
nå vet jeg hva ekte kjærlighet er   - du er EKTE kjærlighet.  takk for ett fantastisk år, Dan Andrè.
du er virkelig fantastisk!
jeg har det så bra for tiden, og det er takket være deg, gutten min.
du har forandret ALT, på en positiv måte. Aldri forlat meg, for jeg trenger deg, HVER DAG !


første bilde vi tok sammen, 05. februar, første gang Dan Andrè var hos meg.

 

Noen som har følt ekte kjærlighet? Noen som har en kjæreste di ikke kan leve uten?

 

 

 

 

 
ANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits