God kveld!

God kveld, kjære lesere!   
har blitt lite tid til blogging denne helgen/uka. Har vært sjug siden onsdag, ikke vært på skolen og har for det meste ligget på sofaen og slappet av.  Har forresten hatt en fantastisk helg, på lørdag var det festligheter hos min kjære venninne Karoline.  Jeg og Dan Andrè var ikke hjemme før kl fire på natten. Har ikke hatt det så morro på leenge! 

Nå sitter jeg å ser på '' Sønner av Norge ''.  Syns det er morro, jeg. Hva syns du?

Straks skal jeg inn å rette håret mitt, så slipper jeg å stresse så med det i morgen tidlig kl 05.30.  

Håper du har hatt en fin helg, og en fin start på uken 

Snart avgårde

drar snart avgårde med min kjære på bursdagsfest til Karoline & Melissa! SKÅL!26.jan.2012

 

jeg er syk... er hjemme fra skolen idag. tror jeg begynner å få influensa :-((    også skal jeg på jobb kl 15.00. blir vel å sløve over kasseapperatet.. uff.. 

Ønsker alle en fin dag <3

 


time

 

 

 i need more time. time to gather my emotions

400377_340801112599128_100000077275081_1395679_2007014334_n_large-

 

 

when the doubt comes
fear in the heart
to make mistakes
two heart, one life
not perfect in real ..

 zzZzZZz

 

Da tar jeg kvelden! starter morgendagen med gym - volleyball kl 08.00. Wooho, opp kl 06.00! 
God natt kjære lesere.  bilde fra googleNy uke - nye muligheter


Hatt en fantastisk helg! Tur/retur Danmark med jobben og min kjære på Lørdag! Og igår spiste vi hos Mamma og pappa, og Theresa og min lille nivø Lucas var på besøk!  Skal legge ut bilder fra helgen senere!

Nå sitter jeg på skolen og jobber ferdig med gruppeoppgaven. Jeg er småtrøtt, og litt vondt i hode. meen, er vel slik en mandag er. huh.  Senere idag har jeg ingen planer! - ta livet med ro, kanskje!

Ønsker alle en fin Mandag  :-) 


ææh, vinteren har kommet.. snøen har lagt seg i Lillesand.  

bilde hentet fra google.boblebad i gårværet

 

Senere i kveld skal jeg til ei venninne med gode venner. Vi skal boble i boblebadet. Åh, det blir himmelsk. Sitte nedi det deilige vannet, mens kulda fyker rundt deg. ( boblebadet er ute )  Jeg har så vondt i kroppen, helt stiv i nakken, og verker i leddene mine.. åh, skjønner ikke :( er ikke noe deilig, for å si det sånn!

Nå sitter jeg å gnomer i sofaen, og venter på att kl skal bli halv 7, slik att jeg kan tusle oppover til venninnen min, Karoline. 

Hva har du gjort idag? Planer for kvelden?

 

 todays quote

 

 

 kjærlighet trenger ikke være perfekt, kjærlighet trenger bare å være ekte

262440_10150276590963720_214313598719_7762112_1744195_n_large
weheartit.com17. JANUAR 2010, to år er allerede gått

 

Tiden flyr. virkelig.. det har allerede gått to år siden. to år siden jeg og Dan Andrè ble kjærester. Alt begynte en helg for to år siden. Jeg besøkte han og en venninne på gjennestad skole. Den helgen var fantastisk og fylt med kjærlighet. Jeg visste hvor hjerte og følelsene mine var. Den helgen er en av di beste minnene jeg har, for det var det første vi gjorde sammen som mer enn bare venner. Den kvelden. Søndag 17. Januar, når vi ''skiltes'' ved gjennestad skole, for å dra hjem, ble jeg så ''redd''. Jeg var så redd for att dette bare ville ende her, siden det var ett par timer imellom oss. jeg kysset han hade, klemte han hardt og gråt en tåre. Dette hadde vært min beste helg på lenge, og det var med en gutt som jeg virkelig ville ha. Når jeg senere på kvelden satt på bussen, fikk jeg en meld: ''jentami'' <3. jeg ble så glad. Og da jeg kom hjem til Lillesand, snakket vi sammen. Og det var da det skjedde. Dan Andrè spurte om jeg ville være kjæresten hans. Søndag 17. januar 2010 kl 22.22, hihi.  ( i ettertid har Dan sagt att han egentlig skulle spørre meg når vi sto ved busstoppet, men att det liksom ikke fant seg plass. Søtt. ) 


første kyssebilde sammen.


På disse to årene har vi gjort mye. Frem til høsten 2011, så vi hverandre kun annenhverhelg, pga. avstanden. men dette har faktisk funket veldig bra for oss. Avstandsforhold er ikke så vanskelig som mange gjør det til. det å ikke se hverandre hele tiden, gjør att man har mye mer å dele når man er sammen. Vist jeg skulle beskrevet Dan Andrè med ord, hadde jeg aldri blitt ferdig med å skrive. Han er en vidunderlig gutt, som jeg aldri kunne levd uten. Vi er totalt avhengi av hverandre. Det vi deler, kan ingen noen gang ta ifra oss.

03. juni 2011 fridde Dan Andrè til meg. Jeg hadde lenge tenkt på å fri til han selv, men den lille skjønningen gjorde det før meg.  Jeg har aldri vært så lykkelig, noen gang. jeg har alt jeg kan ønske meg. Verdens beste mann. 20. august 2011 flyttet vi sammen. ganske spontant. ( vi skulle egentlig ikke flytte sammen før sommeren 2012 ) Dan måttre slutte i sin gamle jobb, og flyttet ned til oss hjemme hos mamma og pappa. vi fant ett sted å leie, også ble vi samboere. Fantastisk hærlig. Jeg er så glad for å ha denne gutten. han er perfekt og fin på alle måter. Selv om vi kan ha våre krangler og figther, så ville jeg ikke delt livet mitt med noen andre. Han er den beste som har hendt meg, noen gang. 2 år har gått, og det er bare begynnelsen.  jeg elsker deg med heile mitt hjerte, Dan Andrè. Forever and ever skodilla

 weheartitNy uke - nye muligheter

Ny uke - nye muligheter. Ny termin på skolen. Blanke ark. hoho. Vi får satse på litt mindre fravær dette halvåret. 
Nå sitter jeg på skolen, vi skal fortsette med oppgaven; Selvvalgt kunde. Senere skal vi til kunden og vise forsslagene våres. Blir spennende å se hva di syntes!  

Etter skolen skal jeg ha sushidate med min kjære venninne Camilla.  Det blir kjempekos! Lengesiden jeg har spist sushi, nå. The perfect ring

Forlovelsesringen min, en alliansering i hvitt gull med en 0,04 ct diamant. MY LOVE kvelden igår!

Fikk ikke tatt bilder, desverre. Jeg og min kjære dro til Arendal for å finne på noe kos! Begynte dårlig. haha.. vi gikk opp til bussen og skulle ta den 19.50.  Haha, tror du ikke att på en lørdagskveld, går bussen kun annehver time , selv om bussen heter timeexpressen. merk deg TIME expressen. haha, uff.. så , vi gikk til neste buss stopp, og sto å ventet. Når vi endelig kom på bussen, 20.55 var alt greit.   Når vi nærmet oss Arendal, kom det en litt.. haha, annerledes fyr på. Haha... trodde vi skulle le oss ihjel.  Når vi kom til Arendal, spiste vi kebabpizza & etterfulgt av bowling.  KJEMPEKOS!

så surret vi litt rundt i byen, mens vi ventet på bussen som gikk 00.15. Spiste frosen yoghurtis og så på fulle folk. Haha, komifilm, det. :-)  Når vi kom på bussen, var jeg jævlig mett av isen, som jeg bare hadde tatt tre bit av. Jeg hater å sitte på buss , spesielt når det er kjør - stopp - kjør - stopp.. Huff.. Og når fulle, høylytte gutter sitter bak oss, og prater høl i hauet ditt, samtidig som du må sitte å le av de merkelige samtalene dems ! haha, vittig. 

Hadde en kjempekoselig kveld med min kjære 

 

   Ønsker dere en fin fredagskveld!

Nå stikker jeg til Mamma og pappa for å spise skalldyr! GLEDER MEG! 
Hva skal du i kveld?  Ha en fortsatt fin fredag 

 Et smil..bilde fra  http://faktumet.blogg.no/ SNART HELG

nå er det ikke lenge til HELG! heldigvis har jeg fri fra jobben, og jeg skal kose meg MAX. Solen skinner - deilig. 
i kveld skal jeg til mamma og pappa og spise sjømat skalldyr !  jeg elsker skalldyr 

Nå er det ikke lenge til jeg er ferdig på skolen. Om 1 1/2 time, wohoo. HELG 

Hva skal du idag?FREDAG DEN 13.

Kunne ikke brydd meg mindre, igrunnen. Fredag den 13. er en helt vanelig dag som Lørdag den 14. Men, det kalles jo ''ULYKKESDAGEN''. Jeg gjør akkurat di samme tingene idag, som igår og i morgen. Men, kanskje man har mer uflaks på en Fredag den 13? Kanskje mest fordi folk er ''redde'' for att det skal skje noe, sånn att det faktisk skjer mer uflaks? 

Hva tror dere?

 hvis du.

 

 

Hvis du en gang savner meg.. Husk, det var du som lot meg gå. 

dette har ingenting med forholdet til meg å Dan Andrè, vi har det kjempefint sammen. Og forlater hverandre ikke   

 Gudmårningz

 

hihi, god morgen, bloggen!
nå sitter jeg på skolen, heller i meg cola fordi jeg er driittkvalm. skjønner ikke det..
På skolen holder vi på med oppgaver i gruppe. Vi har en selvvalgt kunde, og min gruppe skal finne interiørforslag til en tv stue og soverom/kontor. Kjempemorro og spennende! Spesielt når det er en ordentlig kunde!  

Ønsker dere en kjempefin Onsdag!  Lev Livet!

 

 sdjeeopo
  
dritt.. får ikke lastet opp bilder.. og får heller ikke blogget noe.. ååh.. skjer ? 


06.jan.2012

sorry, lite blogging. Vi jobber med en krevende oppgave på skolen! også blir det desverre lite blogging i helga, skal jobbe i dag fra 16-20.00 , i morgen fra 09-18.00 og søndag vareopptelling fra 09- 16.00 ca. på søndag.. så, beklager.

ønsker dere en fin helg alle sammen 

  God natt!

 

God natt, kjære lesere ♥ nå skal jeg rett i seng.. er trøtt og vondt i hode. Vi blogges i morgen! God dag!

 

 

♥ god dag, kjære lesere!
nå sitter jeg på skolen, orker ikke jobbe med noe, ingen som gjør det heller. mye koseligere å sitte å le og prate.
hihihi. Læreren er jo heilt på tuppa idag. får oss en god latter da! Go frøken! Hahah!

Idag skal jeg bare være hjemme og slappe av og kanskje spille The Sims 3.
Har blitt heilt hekta. Er kjempemorro og lage & innrede hus. Loveit 

Hva er dine planer for dagen?

Cupcakes til degjeg klarer ikke dele kjærlighet...

 

Jeg klarer ikke dele kjærlighet med noen, bortsett fra deg


kjære lesere..

 

♥ dere er fantastiske! er så morsomt å se hvordan statistikken stiger, og jeg blir like glad hver gang jeg logger på bloggen og ser kommentarer, venneforespørsler og att statistikken vokser. det er så koselig å vite att noen leser det jeg skriver. dere er søte, alle sammen!

Men, jeg har noen spørsmål: er det noe dere vil lese mer om? noe dere savner? noe jeg bør endre på? 

 

Nyvasket leilighet


Idag har jeg og Dan Andrè vasket, støvsugd og rydda huset. Har også tatt vekk endel juleting, men nissene og treet står igjen. Har også fikset litt på interiøret. Noen som vil se bilder?


Min interiør stil.

Jeg blir veldig inspirert av chabbychic stilen, den romantiske stilen, nostalgiske stilen, grått hvitt naturlige stilen og minimalistiske stilen og GLAM. Jeg kan ikke si att jeg har EN stil. For har litt blanding, MEN det passer sammen. Jeg liker GODT chabbychic stilen, og det er den som inspirerer meg mest.

Jeg har en liten blandingsstil. Mixer og matcher fra alle stiler, og kommer fram til min egen stil. 
Farger jeg liker i interiør er; sølv, grått, hvitt & beige og litt lys rosa. Er veldig glad i sølv lysestaker som ser gammelt ut, engler, skilt med sitater, bokstaver, litt rosapreget interiør, liker det ''slitte'' interiøret som er i chabby chic stilen. (den nostalgiske stilen er veldig lik) er også veldig glad i glam i interiøret. kom over en blogg her , så noen bilder fra hjemmet hennes, og ble utrolig inspirert. CHABBYGLAM. Tror jeg nå har funnet ut hva jeg kan kalle min stil.

Bilder - http://daisishome.blogspot.com 

Kan beskrive stilen min som Chabby - Glam - moderne - grått/hvitt/svart.
Min stil er ikke en stil, det er en god blanding, mest av Chabbychic & chabbyglam stilen. 

Mitt interiør hjemme er ikke fult så glammy eller stilfult som på bildene her, men det kommer seg. Interiør er jo en hobby, iallefall for meg. Og det krever tid til å finne ut hvordan man skal ha det, og hva man skal kjøpe (iallefall for meg. er skikkelig kresen, og træg)

 Bilder - google.no

Hva er din interiørstil?


 ' hjerte

My sunshine, my love, my world, my everything.Første dagen i det nye året

Vell, da var 2011 helt over. og velkommen, 2012. Ser virkelig for meg dette som ett bra år! Hadde det kjempekoselig igår. Spiste først hæærlig pinnekjøtt ♥ hos mamma. Så var vi med gode venner.

Nå skal jeg snart stikke opp til mamma & pappa. Dan Andrè, stakkars, er dratt på vareopptelling på jobben. Tenk, på en 1. nyttårsdag.. Men men. Jeg skal ikke klage, jeg skal jo til mamma og spise pinnekjøtt 

 

Håper alle er friske og raske, og ikke har fått noen skader av raketter, og att heller ingen er dårlige etter all festingen (HAHA!)  Ønsker alle en fin ''første dagen i det nye året'' 

 


 01.01.2012 - nytt år, nye muligheter

Da var totusenogellve over.. Har hatt ett kanonbra år. Håper alle andre også har hatt det bra, og att 2012 blir minst like bra. Har hatt en koselig nyttårsaften, gikk inn i det nye året med min kjære og to gode venner; Marthine og Kenneth.   

Håper alle har hatt en fin kveld. Nå skal jeg og kjæresten kose oss med mexicansk gryte, hverandre, vin & film.  

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER.   GODT NYTTÅR!  

 


om to uker, 17. januar, har vi vært sammen i hele to år 
 ANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits