En gang trenger ikke være lang og kjedelig. Se mitt interiør i gangen

Jeg kjøpte ett skrivebord for en tid tilbake, plasserte det først inne på soverommet. Men følte det ble litt gjemt der. Så satt det ut i gangen. Syns det ble veldig fint. Nå har jeg også satt ett rottingspeil oppå skrivebordet, på midten. Det ble knallfint. Tar bilde av det i morgen kveld vis dere vil se? Har egentlig en plan om å ha en skjenk, komode der ute. Men før jeg får kjøpt det, kan jo skrivebordet stå der. Og kanskje det bare blir stående der, for syns det ble utrolig fint. Har også kjøpt en stige som jeg satte ved sia. Var egentlig ikke meningen stigen skulle stå der, men jeg syns den passet så godt inn, att den ble der den også.  Begynner å bli veldig fornøyd med gangen nå. Eller kan vel si jeg er helt fornøyd. Har også fått opp en ny kaggrekke og noen skilt. Så kan jo ta bilde av det også en dag, vis dere vil se?

Hva syns du om interiøret? En kasse kan brukes til så mye

For en stund tilbake kjøpte jeg en gammel eplekasse. Først brukte jeg den som ett lite bord ute i gangen med pynt på, men ute i gangen har jeg nå endret litt , så derfor flyttet jeg den. Slang den inn i stua forran sofaen og heiv ett par pledd oppi, og vips. Ble jo kjempefint, syns jeg.
Kjære lesere

Ville bare si tusen takk for hyggelige kommentarer! Jeg setter virkelig pris på att dere leser bloggen min, og att dere kommenterer! Også ser jeg noen av dere blir inspirert, og det gjør meg glad. Det er det jeg vil med denne bloggen. Inspirerer deg! Så tusen takk!  Så vil jeg bare si; er det noe dere lurer på, SPØR MEG!  Klemmer <3 Stemningsfat

nye pynteputer

FØR:ETTER: Fant noen knallfine puter her om dagen. Først kjøpte jeg putene til venstre. Dem med skrift på. Jeg hadde først planer om å ha dem i senga, men, syns dem var så utrolig fine i sofaen. Så, var jeg på living. Og igjen tenkte å finne noen enkle puter som kunne være i senga. Da fant jeg de brungrå putene til høyre. Men, dem var så utrolig gode og store, så dem ble vist i sofaen, og fine var de jo også å ha i sofaen. Så, igår når jeg var på Lillesand senter, så jeg de hærlige stjerneputene. Disse falt jeg fulstendig for. MÅTTE bare ha dem. Og , vips. de fikk også plass i sofaen. Og jeg er KJEMPEFORNØYD. Syns det ble så utrolig fint her i sofaen nå. Mye finere enn før. Eller hva syns dere? 


Putene med skrift er ifra Europris og koster 89,99 kr pr. stk.   
Stjerneputene er ifra Nille og koster 79,99 kr pr stk.  
De brungrå putene er ifra Living og koster 49,99 pr stk.  

Vis det er noe mer du vil vite hvor er ifra, bare spør i kommentarfeltet! Three years ago

For tre år siden, 17 januar 2010 ble jeg kjæresten til Dan Andrè. Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig lykkelig jeg er for å ha funnet drømmemannen. Vi har opplevd så mye fint på tre år. I ett halvt år bodde vi tre-fire timer unna hverandre. Så flyttet jeg til Oslo, og dermed var det kun 1/2 - 1 time fra hverandre. Etter ett og ett halvt år flyttet vi sammen, høsten 2011 flyttet vi sammen her i Lillesand, og har vært samboere siden. Vi har hatt både oppturer og nedturer iløpet av disse tre årene. Men vi har alltid holdt sammen. Vi har aldri hatt en pause, og det har aldri vært slutt mellom oss. Sommeren 2011 ble vi forlovet, og vi har snakket om å gifte oss. Vi har funnet en dato, men la det litt fra oss, ikke fordi vi ikke vil gifte oss, men ett bryllup koster penger, og vi vil ha det perfekte bryllupet, og vil ikke stresse med det. Alt skal være perfekt og etter ønskelista.


Bilde er tatt i konfirmasjonen til lillesøsteren min mai 2010.

Jeg og Dan Andrè møttes bare noen dager før vi ble sammen. Men vi hadde snakket lenge sammen på nettet. Det var kjærlighet ved første blikk. Tro det eller ei. Vi var en perfect match. Og, ja, jeg var litt redd i begynnelsen att dette bare ville være en måned eller to, siden vi bodde så langt unna hverandre, og at vi hadde blitt kjærester så fort. Men, det var ingenting og være redd for, månedene gikk, vi ble mer og mer forelsket, forholdet ble sterkere og sterkere,  å nå har vi vært sammen i tre år. I tre fantastiske år. Dan Andrè er alt jeg noen gang har ønsket meg. Han fyller alle kravene, og er en fantastisk kjæreste. Ja, han har selvfølgelig noen negative sider også, men det har jo alle? Han er verdens beste, og mest omtenksomme og gode kjæreste. Han er mannen i mitt liv. Vi har så mange fremtidsplaner. Og ser virkelig frem til å leve livet sammen. Jeg kunne aldri byttet han ut mot noe annet. ALDRI. Han er , og forblir mannen i mitt liv. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, Dan Andrè A. Holand. <3 


Starter en ny uke med feber

Idag har jeg holdt sofaen. Er ikke noe i form, så best og holde seg i sofaen under pleddet. Jeg hater og være sjug, men av og til er det også litt greit, bli varta opp av kjæresten, få det som jeg vil, få middag i fanget og bare ligge hele dagen og gnu tv. Men, det beste er jo egentlig og være frisk, og være ute, trene og leve livet. Men, er ikke lett å unngå å bli syk. Nå satser jeg på å være på bedringens vei, føler meg bedre nå enn igår.  Og jeg som hadde planer om å virkelig starte ett nytt år denne uka, med fast trening og orden, men neida, blir liggende her. Menmen, så fort jeg er frisk, bærer det i treningsthigts og opp på mølla!Når jeg tok dette bilde var det strålende sol ute, og nydelig vær. Fikk faktisk en hærlig vårfølelse. Men, neida, den gleden skulle jeg ikke ha lenge, for idag når jeg sto opp, snødde det som bare det. Det er tydeligvis veldig vanskelig kjøreforhold her på sørlandet nå. F*en ta den snøen. Jeg er lei snø, allerede. Vil ha sol, vår og sommer. Klarer ikke vente til sommeren. 

Forresten, vis dere ser på bilde, ser dere att bilde virker klarere og finere enn bildene jeg har tatt for en tid tilbake? Jeg prøvde meg frem på forskjellige innstillinger, og med ekstra sollys, fikk jeg fine bilder. Syns nå jeg. Samme med bildene på innlegget under. Huff, det er ikke alltid lett med speilrefleks, haha. Er mange knapper og funksjoner, men med litt øvelse, finner man ut av nye ting.

Ønsker alle en fin mandag, og en ny uke!  Candles

Denne søte esken fikk jeg av mamma til jul. Har hatt så lyst til å kjøpe den, men jeg hadde sagt til mamma att jeg ønsket meg den til jul, og jeg fikk den. Syns den er veldig grei. Du skjuler stearinlysene, og de ligger pent oppi uten å knekke og bli stygge. I tillegg er boksen veldig fin, så den passer ypperlig inn i interiøret. 


Boksen er ifra Nille. Koster 149,- Interiør: Something new

Igår når jeg var på jobb, måtte jeg bare ta med meg hjem ett par ting. To små trekasser og ett lite ''drivhus''. Falt helt for det. Vi har fått såå mye fint inn på europris. Ja tro det eller ei, men vi har fått inn kjempemasse fint interiør, også er det jo ikke dyrt heller! 


Først viste jeg ikke helt hvor jeg skulle sette dette lille drivhuset. Jeg kjøpte det jo bare, haha. Men, så fant jeg en liten bokhylle jeg ikke bruker, og satt den inn i stua. Jeg trodde aaaldri att dette ville bli fint. Men joda, det ble såå fint. Pynta opp med litt lysestaker og satte kassene under. Kjempefornøyd! Hva syns dere om denne stilen?// bilder hentet fra google

Jeg syns denne stilen er ganske fin. Jeg kunne ikke hatt det nøyaktig slik det er på bilde, men jeg har veldig mye naturelementer og ett naturlig preg på mye. så det er masse på disse bildene jeg kunne puttet inn i hjemmet mitt. Hva syns du? ville du hatt det slik hjemme?Ny header.

 

HVA SYNS DERE?Nytt år, nye muligheter.

Da var det ett nytt år. Ett nytt år, med nye muligheter. Dette året håper jeg kommer til å bli like bra som det forje. Forhåpentligvis enda bedre. 2012 har vært ett fint år. Det har igrunnen ikke skjedd så veldig mye spesielt, men året har vært fint fordet. Jeg fullførte siste år på videregående skole, og er ferdig utdannet interiørkonsulent. Det er vel det største høydepunktet. Jeg var så drittlei skole, og jeg er utrolig stolt over att jeg klarte og fullføre. Jeg hadde mye fravær, og var på nippen til å ikke bestå. Men, jeg ville bli ferdig, så jeg fullførte.  En annen fin ting, var att jeg og Dan Andrè flyttet inn i ny leilighet. En liten, koselig og fin leilighet på 70 kvadratmeter. Jeg er storfornøyd med å bo her, for her kan jeg innrede og gjøre akkurat som jeg vil( ikke helt riktig, kan ikke gjøre alt, for vi leier. men kan gjøre stortsett alt. Vi fikk lov å male kjøkkenet, så det skal vi gjøre til våren.) Vi kommer nok til å bo i denne leiligheten iallefall i ett år til. Har veldig lyst å kjøpe hus, men det haster jeg ikke med. Ellers har året gått til jobbing, kjærestekos, venninnekos og familiekos. 

 

Dette er hva jeg skal klare iløpet av 2013:

- Spare penger. Slutte å kjøpe alt av interiør jeg kommer over. Jeg må begynne å tenke at det går ann og spare penger, og kjøpe interiør av og til. Da blir det mye mer spennende og kjøpe noe nytt.

-  Begynne å trene. Ja , det er det mange som har som nyttårsforsett. Jeg trener av og til, men aldri regelmessig. Noe jeg skal begynne med. Jeg syns trening er gøy, men ikke før jeg har kommet meg på trening. Det å komme igang er vanskelig. Men jeg har mine mål, og skal prøve og oppnå dem iløpet av 2013. 

- Stå opp tidlig, ha gode rutiner. SPISE FROKOST. Bruke dagen fornuftig selv om jeg evnt. har fri fra jobb. Det å stå opp tidlig er svææært vanskelig, spesielt når jeg vet jeg har fri eller starter sent på jobb. Men når jeg har stått opp tidlig, så merker jeg etterpå hvor utrolig godt det er, og hvor mye man får gjort iløpet av dagen .

- Slutte å bry meg. Ja, ikke helt bokstavlig. Men jeg skal slutte å bry meg om mennesker som ikke fortjener det. Jeg er en veldig godhjerta person, som bryr meg alt for mye om personer som ikke fortjener det. Jeg hater og bli såra. Og det blir jeg nettopp av dette. Fordi jeg bryr meg om mennesker, støtter mennesker og hjelper mennesker som virkelig IKKE gir noe tilbake. Det verste er att jeg er så glad i disse menneskene, men de ser det ikke, og vil ikke gi det samme tilbake. De ser det kanskje, men de støtter aldri opp, jo mindre jeg skriver og bryr meg om dem. Jeg er en person som nesten aldri gir slipp på personer som ikke lenger er like nær meg, og derfor er det vanskelig for meg å la være og bry meg. Men jeg merker nå att jeg blir såret av det, derfor er dette ett av de nyttårsforsettene jeg vil klare. Jeg skal slutte å bry meg om dem som ikke gir noe tilbake. 

- Blogge oftere.

 


ANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits