heihei, jeg lever

jeg lever :-)
har det kjempefint her! blogger fra mobilen nå. skal få lagt inn ett innlegg i morgen fra dataen, og lagt inn litt bilder.
i morgen skal vi til byen og shoppe :-)
blir koselig! håper alle har hatt en fin helg! ønsker dere en fin uke , og vinterferie for dem som har :-)Heia!

Om ikke lenge reiser jeg og Dan Andrè til Tønsberg. Bussturen tar 3 timer.. så er fremme ca i 6 tiden :-)
skal bli godt å komme seg bort, litt.  tar med meg dataen, så det blir oppdateringer!

Idag skinner solen, og det blir ett hærlig reisevær.  Nå får jeg samle sammen di siste tingene og spise litt. Så blogges vi senere!  LOVE

 Pakke,pakke,pakke

I morgen reiser jeg og kjæresten til Tønsberg. Skal være der frem til Onsdag. Har begynt å pakke litt, aaner ikke hva man skal ta med seg. Jeg er så ubesluttsom. Jeg må ha med masse klær, for vet aldri hva jeg skal gå med. Kan skifte flere ganger om dagen, jeg. haha. 

Her er litt av det jeg har funnet frem:


 haha, og dette er det Dan Andrè skal ha med seg av klær. haha, GUTTER.


 Pakke i posten

Jeg abonerer på bladet Woman. også fikk jeg denne lommeboken fra Friis & Company som velkomstgave.


God morgen!

Hei bloggen!  Stikker snart ut litt. skal spise frokost med kjæresten på bakeren. Nammi!  Senere idag skal jeg til Mamma. Blir koselig!  Nå har jeg også vinterferie. En ukes ferie. DIGG. I helga reiser vi til Tønsberg. Skal besøke svigers :-)  vi blogges!Quote.


Bitch, please, your vagina has been used more than Google.

208788_1900705487211_1528918331_31997368_8333126_n_large trøttja

 

 

vil hjem og sove. ferdig på skolen om 45 min.digg

Tumblr_lzerzaqzfb1r01kamo1_500_large 

 Nelly toppSyns denne toppen var veldig fin! Men en vanvittig pris. 2495 kr på Nelly. du finner den HERThe boys who..

 There's always

FACEBOOK

 

                                      Vil du følge meg? LIK facebooksiden min HER.

Facebook_custom_0x0_largeFastelavenssøndag

895999-11-1299529872797_large

Idag er det fastelavenssøndag!    En søndag fylt med boller og fastelavenssris. Solen skinner,
og det er skikkelig varmt ute. Har akkurat spist deeilig frokost, som min kjære overrasket meg
med. Snart skal vi ut en tur, og så skal vi opp til Mamma og Pappa for å spise middag og boller
med krem. Noen som har planer om å stu seg på fastelavensboller idag? Det skal iallefall jeg.

1356219-10-1329426228353_large
// bilder fra weheartit

Ønsker alle en kjempefin fastelavnessøndag!
VI BLOGGES. LOVE, ANNE HELENEFerdig på jobb!

 

Endelig ferdig på jobb. SItter nå å venter på att klokken skal bli 21.30. Da er min kjære på ferdig på jobb, og vi skal ta turen til min gode venninne Leni, med flere gode venner og spise middag og chille. 

I morgen er det jobb igjen.. Skal prøve og få en oppdatering i morgen kveld. Vist ikke skal jeg lage ett oppsumeringsinnlegg på søndag av hele helgen. dere er best, leserene mine.  Håper dere har hatt en fin fredag, og att dere får en fin helg!

 Helg, eller?

Solen skinner, jeg og min kjære har gått tur ute i finværet, det er helg.. eller... jeg skal jobbe ikveld fra 16-20.00 og i morgen fra 09-18.00 JIPPI. Men men, jobb må til.  Resten av helgen, etter jobbingen, vet jeg ikke helt hva jeg skal! tar det som det kommer.  Har du noen planer for helgen?  


// bilde fra googleNew in

Var på Lillesand Senter isted, gikk innom skobutikken Eurosko. Kom ikke ut med sko, nei. Fikk kjøpt meg en ny lommebok og en veske. ( jeg kaller det en veske, iallefall, hehe) Ikke hver dag man kommer ut av skobutikken med veske og lommebok :-)

Lommeboken er fra Friis & Company og kostet 199.

Vesken er fra DIXIE og kostet 399. 

 
Hvilken veske er ekte?

Klarer du å se hvilken av disse veskene som er en ekte Mulberry?
Det kryr av ''falske'' vesker på nettet. Men er det egentlig noen spesiell forskjell på dem?
Syns de ''falske'' er minst like fine som dem ekte. nesten finere. Hva mener du?bilder fra helgen som gikk

Her er bildene fra helgen som gikk!

Fredagen var jeg og Dan Andrè og spiste på ''Frk. Larsen'' i Kr. Sand. Var kjempekoselig
mmm... Hjemburgeren på Frk Larsen!

Morsdagsgaven til mamma. hu ønsket seg så denne blomsten i mugga. Og, er jeg ikke flink til å ''pakke'' den inn? trådde til med rosa bånd, sølfan og dubbeditter. og vips, ble den fin. De på blomsterbutikken pakkket den bare inn i papir... skuff.Mamman min ble glaad.   


På søndag når det var morsdag, var vi hos mamma og pappa og grillet. det var kjempekos :-))   Fluffy må også være med.   

Frekk bikkje, sa du? :-p

Hadde en kjempehelg sammen med min kjære, og familien. You & Me - tatovering

 

Jeg & samboeren min skal snart ta tattovering, sammen. En tatovering som står sammen.  Sier ikke
hva det er, ennå. Ikke før vi skal ta den, vet ikke helt når vi skal ta den. Men gleder meg iallefall.  

 ...

 

Jeg som skulle legge ut bilder fra helgen.. Mennee.. det funker ikke. får ikke lastet opp bildene!! er masse bilder.. så, får lage innlegget når jeg er hjemme igjen. For nå er jeg på skolen, faktisk. hehee.  Vi har fått en ny oppgave, og vi skal innrede ett venteværelse for legekontor. Spennende. 

Idag er det sooool , endelig! God søndags formiddag!

Heia, bloggen! Beklager for 0 blogging i helgen. Har ikke hatt tid, og tok meg en kjempe frihelg! Håper det går bra, for nå er jeg tilbake!  Bilder av helgen kommer senere i kveld, men her er en oppdatering på hva jeg har gjort.


På fredag møtte kjæresten min meg i kr.sand etter skolen, vi shoppet litt, og spiste på ''Frk. Larsen'' . Hadde en kjempekoselig kveld. På Lørdag var vi å handlet i Lillesand med mamma, før hu kjørte oss til sørlandssenteret. der var vi bare og shoppet litt, og koste oss. Senere på kvelden i 10 tiden, dro vi på fest til Tom & Leni.  

Sorry for ingen bilder, dette var bare en liten oppdatering. For må snart løpe, skal opp til Mamma & pappa og brenne bål, og grille pølser osv. KJEMPEKOS. det er skikkelig nyydelig vær ute. Også er det jo Morsdag! ( kommer med bilde av gavene jeg har til mamma, senere. ) 

 

Ønsker alle en super søndag! og håper dere har hatt en fin helg! <3God morgen, bloggenIdag er det FREDAG, og jeg har frihelg fra jobben. DEILIG. Skal kose meg max og slappe av denne helgen sammen med kjæresten. Idag etter skolen, skal vi være i Kr.sand. Nå sitter jeg på skolen, og skal gjøre ferdig ''Hems'' oppgaven i Interiør. Er mye som skal tegnes og fargelegges. Blir ikke helt ferdig, men får med det meste. Vi blogges!

L is for LOVE

Kjærlighet - det beste som finns!OMG, give me word.

En ting jeg blir utrolig irritert over, er når ALLE andre må bry seg om noe som ikke anngår dem. Og nå dem f.eks kommentere ANONYMT på bloggen din med stygge kommentarer. Det er så ufattelig barnslig, og jeg blir så ''trøtt'' av det. Jeg bryr meg IKKE om det stygge folk evnt. skriver. Jeg kommenterte en videoblogg, hvor personen var litt ''fjortiss'', og jeg syns hun er søt ellers. SÅ hvorfor gjør seg til på video?  Og som kommentar tilbake, fra denne bloggerens elskere, fikk jeg; '' hvorfor kalle henne fjortis, har du sett deg selv? du er STYGG.''  HAHA, jeg må le. for hva er sammenligningen med fjortis, og stygg? For å si det sånn, jeg tar meg IKKE nær av sånne kommentarer, så vist noen vil bruke tid på å skrive shiit, så må dem bare det. Jeg leser det bare, og LER :-)
 

Det er så alt for mange bloggere som blir snakka dritt til, pga meningene sine. Man har lov å si HVA MAN VIL. så lenge man ikke skriver ting som virkelig sårer eller mobber.  Legger ut bilder av personer, bloggere som eksempler mot noe stygt, osv så kan si sine meninger, så lenge det er noe seriøst, og ikke bullshit. Jeg skjønner folk kan reagere. Men noen folk blir helt klikk for ingenting, og for ting som faktisk ikke er noe å bry seg om.  

Noen som kjenner seg igjen, eller som er enig i det jeg skriver?Se på denne lille søte krabaten

                         Jeg smelter..  Dear..

 

‎"Dear person reading this, you are special, you are beautiful. 
Don't ever let anyone tell you otherwise."  

 


Restaurant med godtfolk

Var ute og spiste i Lillesand på Ninos med ti gode mennesker ikveld. Skulle feire min kjære venninne Karolines 21 årsdag!  Hadde det kjempekos. De fleste bestilte pizza, men jeg bestilte ''bryggetoast''. Hamburgerbrød med kylling og svinefilet med spacy saus. Kjempegodt. Og brownies med is til dessert. Hadde en kjempekoselig kveld med gode venner. Har hatt en utrolig koselig helg sammen med kjæresten og venner. Igår var det en laaang dag på jobben, etterfult av fest hos en god venninne. Hadde en konge kveld/natt. Var hjemme i firetiden i natt. soov bort halve denne dagen. Sånn går det. Nå skal jeg snart stupe i seng. har vondt i hodet. I mårra er det en ny uke på skolen. Yeh, skal prøve og gå på skolen hver dag nå, selv om det er best og være hjemme. liker ikke skolen.no  Håper alle har hatt en kjempefin helg.  Liten oppdatering.

Kom hjem fra jobb for litt over en time siden. Har fått stelt meg og skiftet, så bærer det til Leni og Tom. Blit snart henta, så skal jeg på innflyttningsfest!  Snakkes i natt/i morgen!! shallabais! Ønsker alle en strååålende lørdagskveld, nyt den med fornuft!   Sweet dreamsVille bare ønske mine kjære lesere en god natt.  
Sove godt, og la morgendagen bli en ny dag med nye muligheter! GOD NATT 

Tumblr_lyrr8tmirf1qh8g14o1_500_large Fredagskos!

Fredgskos med urge intense, grandiosa kjøttdeig & pizza, freia påskeegg, senkveld på tv, pledd, fyr i peisen og kjæresten.  


Ønsker alle en kjempefin helg!  I morgen skal jeg på jobb fra 09 -18.00. også skal jeg på innflyttningsfest til ei venninne og typen. Skal prøve å få en bloggoppdatering innimellom. Ellers blogges vi snart igjen! Ha en fin fredagskveld må løpe

nå må jeg løpe på jobb, bloggesSe hva jeg fant på Narvesen

FREIA PÅSKEEGG MED MELKEKREM!!  Uff, dem sto rett forran meg med engang jeg kom inn på narvesen. Måtte bare.. SÅ jeg og kjæresten skal kose oss med disse i kveld. Gledermeg! Alltid like stas hvert år når jeg skal spise disse. Noen flere som elsker disse?  Og, til jul hadde de samme eggene, bare med sjokoladekrem. FYSJ. dem var ekkle. og tror ikke dem var så populære heller. alle butikkene hadde masse igjen etter jul. Påskeeggene med melkekrem er derimot ELSK!Say hello to goodbye.

 

‎.. I can't hate you
any longer
I know I'm going to miss you
I'll forget it and let it go.

Say hello to goodbye, cause it's gone forever
No more try, you and I
Not now, not ever
And I'll get by without you
I'm not going back again
I'm not going to lie to you
Cause, that was there and only then ..


Teksten er tatt utifra sangen Say hello to goodbye - ShontelleANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits