sykedag og jobb

Føler meg ikke helt i form idag.. vondt i kroppen, er skikkelig sliten. Måtte ta meg fri fra skolen idag. Jeg hadde ett stort behov for å sove litt lenger også. Må på jobb kl fire idag. og i morgen fra 09 - 18.00. merker det blir tøft. For er virkelig ikke i toppform.. Nå er det jo påskeferie, og jeg skal kose meg max og bare slappe av med kjæresten og gode venninner. 
I morgen rett etter jobb, skal jeg og min kjære ta turen til en av mine bestevenninner sammen med flere venninner og kjærestene. Skal bare kose oss med god mat, boblebad og snakk. Gleder meg til en skikkelig kosekveld  

Igår hadde jeg tentamen muntilig. vi hadde tredagers tentamen i interiør. Og jeg fikk en 5'er! er kjempefornøyd! etter fremføringen, dro jeg og Dan Andrè til byen, i Kristiansand og koste oss. Og spontant, tok Dan Andrè piercing, som han fikk av meg! Har alltid sett for meg att han hadde kledd piercing der, og han passet det utrolig bra!! Hvor tror du att han tok piercing? 

Hvordan er formen din? og gleder du deg til påskeferie? Ha en strålende dag, alle sammen
Stikker for å finne senga

Hahaa, akkurat sett paradise hotel. Sykt vittig med hu nye. syns nesten litt synd på hu. Men bra alt bare var kødd. haha, huff ! Nå skal jeg sove! Skal ha tredager tentamen. I morgen er det forberedelse. På onsdag skal vi tegne de endelige tegningene og torsdag er det presentasjon! dette blir knall :)

Ønsker alle mine kjære lesere god natt <3 todays quote

// hentet fra googleGod dag alle sammen!

Ny dag, ny uke. Nye muligheter. Nå er jeg tilbake på skolebenken, etter 2 ukers utplassering. Joda, kjempeflott og komme tilbake til skolen. eheeh. :) Er bare en uke nå, også er det påskeferie!! I morgen, onsdag og torsdag har vi tentamen i interiør. det er null stress, igrunnen. Jeg liker jo interiør, liker jo å tegne, så dette blir bra :-)

Idag er det overskyet. eller, iallefall i Kristiansand. det er bad. og i klasserommet er det kaldt. Kjenner jeg er sulten nå, har ikke fått spist frokost - som jeg aldri har tid til. haha. er bare en halvtime til lunsj.

Håper alle får en fin dag <3 

 

 gårsdagen i bilder

Hadde en koselig dag i sola, sammen med pappa, mamma, søster og dyrene. 

 Sol på det glade sørland!

Hei kjære lesere!  Denne helgen er jeg hos mamma og pappa, siden Dan Andrè er i Danmark med fotballen! Koser meg max, og det er stråålende sol! Senere blir det blåskjell, krabber og rægår med pappsen! Gleder meg! er så utrolig glad i sjømat, og i denne sommersolen kan det ikke bli bedre! Blir nok litt mindre blogging denne helgen. Må nesten nyte fridagene og solen så mye som mulig! Men, dere hører fra meg <3

// bilde fra googleEvery girl..

 

'' Behind every girl, there's a guy who did her wrong and made her strong.''// weheartitSommerfølelse

Årgh... Sitter inne forran en dataskjerm. i dette FINVÆRET. er regne sommerværet. utrolig deilig. Bare synd jeg er på praksis, og skal være her til halv fire. Så bærer det rett på jobb på Europris.. MEN, kan ikke klage. Sitter jo å ser på finværet ut vinduet.. Buhu.. Jobbe må man for å overleve. Også har jeg jo fri fra jobben denne helga. og etter værmeldingen skal det bli strååålend sol i helgen også. Så, da skal jeg bare sitte i sola, med en god bok, noe godt og drikke, og bare nyte livet. Noen flere som er keen på å sitte i sommersola?


// bilde hentet fra google. Ettersom jeg ikke har noe kamera her..Vinn Escada Island Kiss parfyme

Blogg.no deler ut 50 Escada Island kiss parfymer. For å være med i konkurransen, trykk på linken eller bilde!

esc2vinnik


Befor i die..

Innkjøp 21.03.2012Lysestaker // Nille til 14,99 & 17,99 kr   Liten telysholder // Nille 3,99 kr  Duker // Nille 7,99 kr pr stk ( alt til 70% )  Pynt til kubbelys // Nille 24,99 pr stk   Potte // Floriss 24,99 kr ( 50% )   Blomst // Floriss 19 kr.  Noe som falt i smak?Kopiering av bilder, er det okey?

Bilder man poster på bloggen, og evnt andre steder på nettet, kan andre kopiere. Om det er fra blogg, weheartit eller google, kan det hende det er noen andre som har tatt eller laget bilde. Jeg har sikkert bilder på bloggen som andre har laget, ettersom jeg henter mye fra weheartit. Og, det er vel greit?  Og jeg syns heller det ikke gjør noe om noen ville brukt mine bilder jeg poster her på bloggen, så lenge ikke bloggadressen min blir fjernet fra bilde. Og vist det ikke er signert, vil jeg gjerne att dere skriver under hvor bilde kommer fra (vis dere har hentet det fra min blogg, og det er jeg som har tatt eller laget bilde) Det att noen f.eks kopierer bildene mine, betyr jo bare att dem liker det di ser. Og det skal man jo egentlig være stolt av! Så, jeg har ikke noe imot att noen andre tar minde bilder og bruker dem på bloggen, så lenge det står att det er JEG som har tatt bilde :-)

Hva mener dere om kopiering av bilder?

 God morgen!

God morgen! Håper alle har sovet godt. Det har iallefall jeg. Ville IKKE opp idag. klokka var på slumring i over 1 time før jeg orket å stå opp. Idag hadde jeg bare lyst og bli under dyna <3
Sitter på tegnekontoret og tegner. Er utrolig trøtt, og gleder meg til pause, som er 11.30.. Solen skinner ute, og det hadde vært deilig og vært ute i solen. Men, jeg sitter nå her. Er iallefall myyye bedre enn skole. :-)

Ønsker alle en fin dag <3inspirasjon

Beklager.

Beklager for lite blogging den siste uken. Har egentlig hatt fult program fra morgen til seng. Så har ikke hatt tid til å skru på pc-en engang. Skal prøve å få inn ett innlegg hver dag denne uken, men er litt vanskelig på dagtid iallefall, ettersom jeg er på utplassering og egentlig ikke har tid til å komme meg innom blogg, selv om jeg sitter og tegner kjøkken på pc. Jeg er helt oppslukt i dette programmet, og å tegne kjøkken. Jeg gleder meg så til å få utdannelsen min, og kunne jobbe med tegning på data på heltid.

Håper alle dere kjære lesere har hatt en fin helg! Vi blogges <3When a girl..

Pakke i posten

Jeg abonerer på Costium, og som velkomstgave fikk jeg dette. Kjempefornøyd. En maskara, en leppestift, rouge og en kost.

God morgen!

Nå drar jeg på ''jobb''. Vi er utplassert i 2 uker, og jeg skal være på ett tegnekontor hvor di tegner kjøkken. Dette kan bli spennende! Ny uke - nye muligheter! Ønsker alle en fin dag<3

 
inspirasjon


//weheartitvisste du att?

Jeg er forlovet. Jeg er utrolig opptatt av interiør, og er snart utdannet interiørkonsulent. Jeg er 1.69 cm høy. Jeg elsker å trene. Jeg bruker mer penger på interiør og div til leiligheten enn på klær og sminke. Jeg jobber på Europris, og har jobbet her i snart ett år. Jeg er veldig sta. Jeg liker å gå turere. Jeg elsker katter, og spesielt min katt Fluffy. Jeg var blondine og brukte laaang tid hver morgen på å stelle meg i 1 vgs. Jeg trives best som brunette. Har piercing i leppa. Jeg elsker lysrosa leppestift.

Jeg bruker alt for mye penger, men på nødvendige ting. Jeg og kjæresten har vært sammen i over 2 år. Jeg elsker iste. Jeg hater rot. Når jeg var liten, hadde jeg hår ned til rompa, men klippet det opp til skulderene, og ja, jeg angrer på det nå. Jeg er russ i år. Mine favorittfarger er lyse,duse farger. Jeg ikke er tynn, men trives ganske bra. Jeg snuser. Jeg bor i lillesand. Jeg bruker linser, og har - 2.75 på begge øyene. Jeg er mest fornøyd med øyene og puppene mine. Jeg elsker starbucks.Jeg ikke alltid bruker mye sminke. Jeg liker sushi og elsker taco, men spiser mest kylling fordi det er best. Jeg har prøvd noka dietten, men ''glemte'' den stadig vekk. Jeg har ikke billappen og blir 20 år i desember. Jeg går nesten alltid meg øredobber. Jeg har verdens beste venner og familie.  Jeg går alltid i thigts. Jeg må alltid rette håret, ellers må jeg sette det opp i en søt tutt på toppen. Jeg elsker lysrosa, beige og hvitt i interiør.  Jeg er høyere enn kjæresten min, men ikke mer enn 2-3 cm.

// bilder fra weheartit.En hærlig morgen

Var deilig og sløve ekstra lenge i senga idag. Nå har jeg kommet meg opp, spiser fruktcoktail og nyter solen som kommer inn vinduet, nesten så man må sitte med solbriller inne B-) Idag blir det en stråålende dag. jeg elsker solen. Elsker å kjenne den varme.  Senere skal vi opp og spise middag hos mamma, også skal vi gå tur ut til sjøen. Må jo nyte finværet mens man kan ;-)

Hva er dine planer for søndagen? 


// utsikten fra vinduetgod kveld

Nå sitter jeg og min kjære hjemme og koser oss. Akkurat spist mat og skal snart se på film. Jeg har ennå utrolig vondt i ''ryggen'' på venstre side opp mot skulderen.. Føles ut som jeg får krampe når jeg beveger meg. vanskelig å forklare. Men det er slett ikke noe godt.. Får plutselig sånne ''rykkninger'' inn i sia.. Uffameg. I kveld skal jeg bare kose meg og slappe max av. Håper alle har hatt en fin lørdag, og får en fin kveld videre. Har du noen planer for kvelden?


//weheartitGod morgen

Hei alle sammen! uff, det er tidlig på en lørdag. Men, litt deilig også. har ikke sovet så veldig godt i natt. har vondt hver gang jeg snur meg.. Så, har skikkelig vondt i ''ryggen'', på sia under skulderbladet, på en måte. Ja, samma det. men er iallefall vondt. Skal snart gå opp til jobb, begynner kl 09.00. regner ikke med det er så mange av dere som er oppe nå, men ville bare innom å ønske dere en kjempefin lørdag! 
Sweet dreams

 

Natta, bloggen!  Jobb i morgen tidlig 09.00weheartit

Jeg blir veldig inspirert av weheartit. syns alle bildene der gir meg en ''god følelse''.  Liker veldig godt di dusete & rosa bildeneett par spørsmål.

Leser du bloggen min? eller er du bare innom av og til. Hva syns du om bloggen min, og er det noe jeg burde gjøre annerledes? Jeg er så glad i dere, leserene mine. Er så hyggelig å få tilbakemeldinger og se på statistikken hvor mange som leser.
Det gjør meg gladBingobanden og NAV.

Nå har jeg akkurat sett Bingobanden og den nye serien NAV på TV Norge. Haha.. herregud, jeg må bare le.. Blir bare for dumt, haha. Så du på NAV kl 20.30??  Nå skal jeg straks i seng, for planen er å komme meg på skolen i morgen. Etter skolen skal jeg rett på jobb kl 15 - 20.00.Håper alle har hatt en kjempefin dag, ønsker dere en god natt og en riktig fin morgen i morgen! Nattinatt  

 drittvær..

Å jeg som trodde våren var på vei. For ikke mange dager, uker siden var det stålende sol, det var varmt og deilig ute. Vi kunne gå ute i lite klær, sitte å nyte solen på verandaen. men NÅ, haha. Snøen, regnet, uværet og kulden er tilbake. Skikkelig deprimerende. Sitter inne under pleddet, med fyr i peisen; varmt og godt.  Jeg er virkelig lei snøvær og kulde. Jeg blir trøtt og har bare lyst og ligge under dyna hele dagen :)

Utsikten fra verandadøren...

Skal nok bare slappe av inne idag! Har du noen planer for dagen? 

 Befor i die..

Befor i die..

I love..
damer og frieri


 '' Grunnen til att damer ikke frir til menn, må være fordi med en gang
damer går ned på kne, begynner mennene å kneppe opp buksa. '' 

Tumblr_lk8vp5ogci1qemllno1_500_largekosekveld

har vært på jobb i hele dag. fra kl 9-18.00. max sliten, ja. i kveld har jeg og kjæresten laget god middag, og kost oss med sjokolade fondue :-) så har vi sett film, "the girl next door". mer oppdatering fra kvelden kommer i morgen.
nå skal vi sove. god natt, bloggen <3Hei, dere

Nå er jeg vell hjemme igjen. kom hjem kl 23.00 igår. Sorry for lite blogging mens jeg var borte. Men håper det går bra. Må jo være lov å ta en lite ferie fra pcn iblandt også! :-)  

Har hatt en kjempefin ferie i Tønsberg! har kost meg max med småkids, små''søstre'', svigers. Jeg og Dan Andrè har også fått shoppet litt, spilt bowling og bilspill. hihi. Har hatt en fantastisk vinterferie. Bilder kommer senere.

Nå er jeg hos mamma og pappa og skal spise pannekaker, mmm.


håret i tutt og litt sminke. ja, man kan ikke være like stelt hverdag :-)

Håper alle har hatt en fin uke sålangt!  LOVEANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits