2011's siste dag.

Siste dagen i 2011. Gud som tiden flyr. Syns ikke det er lengesiden jeg satt på internatrommet på folkehøgskolen. Har hatt ett fantastisk år.  Ikke mange nedturer, mye oppturer. Håper 2012 blir minst likte bra! Har ikke lagt meg noen planer for 2012, men vil ta meg en riktig velfortjent ferie med min kjære. Endten det er på vinterferie til skisenter, hovedstaden, eller til varmere strøk. skal også ta meg flere jentekvelder med jentene, og bare nyte livet med di jeg er glad i. Jeg har ingen nyttårsforsetter; Vil ikke gi meg selv  noen krav jeg må følge. Tar heller ting som det kommer. Jeg skal iallefall prøve å trene mer, og spise sunt. og endre livstilen litt. Men som sagt, det tar jeg som det kommer, og vil ikke lage det som en ''hverdagsplan''. 

Håper alle har hatt ett fantastisk år! Ønsker dere en fin kveld, endten dere skal drikke dere drita inn i det nye året, slappe av, eller være med gode venner. Ta vare på dere selv, og skyt raketter med måte!  
 

Hva skal du gjøre i kveld? har du noen nyttårsforsetter?

Ønsker dere alle ett riktig GODT NYTTÅR!  Peace

 Dagens innkjøp fra sørlandssenteret

Carlings - Halv pris; 74,50 ,-  ( ord. pris 150,- )


H&M - Øyeskyggekoster 29.99,- pr stk.  Øyeskygge 49.99,-


Haha, FIFA 12 er IKKE mitt spill, haha :o , Dan Andrè kjøpte det, og ville ha det med på bilde. Og jeg kjøpte meg The Sims 3 Dyreliv. Hihi, syns sims er bra jeg, bruker det mest til å lage hus, og innrede. syns det er morro.
Platekompaniet - FIFA 12  249,-      Sims 3 Dyreliv 199,- ( 299,- vis du ikke har kompismedlem) 

Cubus - Halv pris; 89,50 ,-  Ord. pris 179,99 ,- ( skulle egentlig ha den i hvit, eller svart. Men, de var selvfølgelig ikke på halv pris, jaja. samma hvilken farge, har en ifra før i svart. )

Hva syns du om innkjøpene?30.des.2011

 

 

 

Daisypath Anniversary tickers

 

bladde litt i arkivet på bloggen, og fant denne. Søtt? Den teller hvor lenge jeg og kjæresten har vært sammen. Snart har vi vært sammen i 2 år. 17. januar . Huh, som tiden flyr. Han er den beste noen gang 

Har du kjæreste? Har dere vært sammen lenge? 

 

 

 God morgen!

 

God morgen, lesere! Blir lite oppdatering idag, skal på jobb kl 12.30 -20.00. Idag begynner fyrverkerisalget hos oss. Huh, det kan jo bli spennende å se kaoset. Ønsker alle en kjempefin Torsdag 


God dag!

God dag, kjære lesere! for ett trist og grått vær det er idag.. skikkelig inne og kosevær under pleddet. Men, jeg må ut snart, skal på jobb frem til kl 20.00. Yeh. Sov leenge idag også, deilig og bare slappe av og sove. Er så deilig og ha skolefri. trenger det VIRKELIG. noen andre som kjenner seg igjen?   Nå skal jeg sminke meg, så skal jeg tusle til jobb! Ønsker alle en riktig fin Onsdag! friends - the greatest thing in world

 

 JULAFTEN 2011 - bildedryss

Hatt en fantastisk julaften 2011, bildedryss av kvelden. Ble en del bilder av lille Lucas. Men han var jo storsjarmøren hele kvelden. verdens hærligste lille nivø. elsker deg! Tusen takk , familien, som gjorde julen fantastisk fin. 

Pappeske trollet til tante    

Pappeske trollet!Julenissen kom på besøk, Lucas var litt skeptisk. huff , stakkar. men etter hvert kjente han igjen stemmen til nissen, og, det var jo bare pappan hans!
2. Juledag

 

Da var det allerede 2. juledag! Har hatt en superfin julaften med en hærlig familie. Vi var hele ti stykker i år og lille Lucas! Bilder fra julaften kommer senere, eller i morgen! Er nemmelig ennå på besøk hos mamma & pappa. 
Skal spise middag her idag og, og i kveld reiser vi ned til oss selv igjen. Har hatt en fantastisk jul, og fått utrolig mye fint. Jeg og Dan Andrè har fått masse fint sammen til leiligheten også. Kjempefornøyd. 


Denne julen har jeg iallefall ikke sultet, haha. Ribbe & pinnekjøtt + tilbehør. Desert og kaker. Stor frokost 1.juledag, og igjenn ribbe & pinnekjøtt til middag. utrolig godt, og jeg er METT for flere år! hihi.

 

Håper alle har hatt en kjempefin julefeiring. Og att den forblir fin videre. Ønsker alle en riktig god jul! Vi blogges snart  

 

 Personlighet & oppførsel

 

Ikke bland min personlighet og min oppførsel. Personligheten er meg, og oppførselen kommer an på deg. ;-)Fin og aktiv gymtime!

 

Idag sto jeg opp 06.20, for å ta bussen 07.15, for å ha gym kl 08.00.. Haha.. Ja, jeg rakk timen, og vi var fem stykker, men INGEN lærer. hmm.. flott det, ble en veeldig aktiv gymtime idag må jeg si. Etter 20 minutter gikk  vi til skolen. Så nå sitter vi her , timen begynner 09.40 :-)
Idag er det siste ordentlige skoledag før ferie! I morgen har vi bare en time på skolen, vi skal ha frokost i klassen! GLEDER MEG TIL FERIE NÅ!  JUL er det koseligste jeg vet ♥ Idag skal jeg og Dan Andrè pynte juletreet :-D Blir koselig!Ønsker alle en fin Tirsdag!  Trøttface

Endeelig har jeg sotte raua ned i sofaen. Siden jeg kom hjem halv fem, har jeg ryddet, vasket, pyntet og støvsugd, så NÅ er det fint og koselig her. Med masse stearinlys og julepynt! I morgen skal vi sette opp juletre, blir MAX koselig. Dan Andrè og pappa var og hentet juletre føridag. Så nå er det jul i hus. Kjempekoselig. Jeg ELSKER julen. Beste høytiden på året. 

Nå sitter jeg bare å slapper av, skal en time tidligere opp i mårra, fordi vi skal ha gym, og begynner en time tidligere.. gash. gym kl 08.00 om morran.. gym er så kjedelig, vil heller dra på ett treningsstudio! Spinning 

Gleder meg til å legge meg i senga nå, i helt rent sengetøy & nydusjet. Hæærlig Natta bloggen!

 girl shoes

 

                              Virkelig en ekte jentesko, rosa & med sløyfe. Skikkelig søt syntes jeg! 

 

 Quote

 

"Never cry for the person who hurt you.. Just smile and say;
thank you for giving me chance to find someone better than you!"

 


God morgen!


Idag er det FREDAG!  og det betyr HELG! Ser frem til å komme hjem etterpå. I helga skal jeg handle di siste julegavene, blant annet til Dan Andrè. Har en idè på hva jeg skal kjøpe, men kan ikke fortelle det her! Heh, han blir så nyskjerrig og irritert når jeg snakker om julegaver, og att jeg vet nøyaktig hva jeg skal gi han. 

Om en uke er det Lille Julaften! Gleder meg utrolig mye!  Jeg og kjæresten skal feire jul sammen, for første gang. Vi skal være hos mamma og de fra 22. desember til 2 juledag! Blir så koselig. Jula er det beste jeg vet!  Masse god mat, herlige mennesker, julekaker, julegodt og pakker!  

 Er du ferdig med julegavene? Gleder du deg til jul?Love is forever. You are forever. We are forever.

 

 

Love is forever  


Det er over to år siden jeg ble kjent med denne gutten, & snart har vi vært kjærester i to år. Vannvittig å tenke på.
Jeg er helt avhengi og knyttet til denne gutten. Ingenting i verden kan få meg til å endre mening. Han er det beste
i verden & det beste som noen gang har skjedd meg 

 Mandaaag - oppsumering av helgen. MASSE bilder


Ny dag, ny uke, nye muligheter! Har hatt en strålende helg! Kost meg kjempemasse!

Fredag kveld var en kosekveld, vi lagde middag, drakk vin og spiste frukt med sjokolade. Mmm.

På Lørdag var jeg og Dan Andrè på sørlandssenteret og shoppet,  i ÅTTE timer. *Puh* Fant litt julegaver og slikt, da! Kjøpte meg også nye sko, på en av di nye skobutikkene på den nye delen av sørlandssenteret. Kjempefine! Kommer bilde av dem i morgen, har desverre ikke fått tid ennå. Dan fikk også sko, av meg. Fotballsko, for å være nøyaktig. Han er så skjønn. Han ble kjempeglad!

 

Igår var jeg og Dan Andrè på bowling med en heel gjeng. Jeg er ikke kjempegod i bowling, men heldigvis var jeg ikke den eneste, hihi. Hadde det veldig koselig. 

  - elsker di derre bowlingskoa!! haha

 - hihi, Dan Andrè i farta!
Har du hatt en fin helg? Den følelsen... Den følelsen av å bli brukt

Vel, tenkte å skrive ett innlegg om det å bli brukt.. Et tema som kanskje anngår mange jenter. Man kan bli brukt på mange måter. Det å bli brukt av en gutt er det sikkert mange som har opplevd. Ja, jeg også.. Det å bli brukt. Å bli utnyttet og trøkket på. Det du trodde var kjærlighet, men fra hans side bare var en flørt og veien til sex. Du forelsker deg kanskje, dere flørter, han gir deg forhåpninger, du tror det vil bli noe, noe mer enn et vennskap. kanskje ett forhold. Du blir med han hjem, ting blir mer og mer intimt, filmen dere skulle se ble plutselig glemt, dere finner hverandre, og det ender med sex. Når du drar, blir du fortalt att han liker noen andre, og dere to vil aldri bli noe mer.. Da kjenner man godt det stikker i hjertet. Følelsen av å ha blitt trøkka på. Man føler seg så utrolig liten. og det gjør så vondt. skjønner ikke hvordan noen kan gjøre sånt... I mitt  tilfelle var jeg 15-16 år. Jeg var ung... og han var mye eldre. Det er vel så lett for de, å lure en jente, spessielt når man er så ung og uerfaren..  Hvorfor ikke heller finne seg en hore, istedefor  å utnytte og bruke noen?  Sånne playere, som utnytter en, blir sammen med noen andre, og plutselig stikker igjen, og finner noen andre. fyfaen , brenn dere jæv*a playere..

Nå bryr jeg meg ikke lenger om fortiden, men glemmer det aldri. Men bryr meg ikke. Har funnet en godgutt jeg, vet han aldri vil såre meg.

 

Har du opplevd å bli brukt eller utnyttet?

 
 

 gårsdagens hårfarging

 

Haha, vi kledde oss ut med poser, for å ikke få så mye på klærnet. Jeg er ennå svart på armene og fingrene, etter att jeg farget Dan sitt hår, og mitt egent. Haha, dan er helt svart i panna og nakken. jaja, det går jo vekk, etterhvert.

Her er litt bilder av håret før og under. Fikk tatt mest bilder av dan, fikk ikke tatt av meg selv når jeg hadde i fargen. Også tok vi ikke bilde etter att vi var ferdig, så legger ut resultatet av hårfargen senere, eller i morgen. Må få tatt bilde først.  


 

blåmann, blåmann? hahaa. Stakkars. heilt flekkete i tryne jo, dakkar.1 desember

23 dager igjen til JULAFTEN. I helga skal jeg og kjæresten ut å shoppe julegaver. Gleder meg til å komme i julestemning. Kanskje det blir litt baking av pepperkaker og pepperkakehus og julebakst? Gleder meg til å pynte opp i huset med nisser og røde duker. Mange pynter til 1 desember. Jeg syns det er litt tidlig. 1 desember og frem mot 22,23. desember er det adventstid. den forbinner jeg med LILLA. Lilla lys, og forberedelser til jul. Kommer nok ikke til å pynte med nisser før den siste uka før julaften, det er liksom en tradisjon hjemmefra hos mamma.
I heimen nå er det pyntet med lilla lys, og adventstid. 

Etter skolen skal jeg på jobb. fra 15.00 - 20.00. Idag føler jeg for å pakke meg godt ned i dyna. FYTTI som det blåste i natt. Og det lynet og tordnet. Er skikkelig i dvalemodus nå. Har lyst å gå i hi. *GJESP*

ønsker alle en fin torsdag! og ikke blås bort i stormen! ANNE HELENE


VENNEFORESPØRSEL


FACEBOOK-PAGE


BLOGLOVIN


KATEGORIER


 • Blogg
 • Hverdagen
 • Innkjøp og mote
 • Inspirasjon
 • Interiør
 • Interiør by me
 • Interiør: DIY
 • Interiør: inspirasjon
 • Interiør: stiler
 • Meg og mitt
 • Quotes
 • Words


 • ARKIV


 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011


 • DESIGN AV

  Camilla Regina


  hits